Bliski istok na Exit festivalu!

Bliski istok na Exit festivalu!

Autor: | 26/06/2012

0

Juliana Down, rok bend iz Dubaija, pozvan je da nastupa u petak, 13. jula na Fusion bini Exit festivala. Tim povodom, napravljena je specijalna saradnja sa avionskom kompanijom “flydubai”, kao i sa časopisom Rolling Stone Middle East, koji će posebnim popustima i konkursima učiniti sve da promovišu naš muzički festival na području Bliskog istoka!
Juliana Down (JD) je četvoročlani bend iz Dubaija koji doživljava proboj kako na području Bliskog istoka, tako i širom sveta. Članovi benda su dugogodišnji stanovnici Ujedinjenih Arapskih Emirata, a takođe su sastav koji je svirao kao predgrupa velikim svetskim bendovima, uključujući Guns N' Roses, Muse i Maroon 5.
Kako bi omogućili dolazak obožavalaca ovog sastava na Exit, sklopljen je dogovor sa low-cost kompanijom iz Dubaija, flydubai. Kako bi uštedeli 10% od cene leta iz Dubaija za Beograd, fanovi mogu da se loguju na www.etickets.to/buy i rezervišu svoje karte za EXIT. Dobiće nakon toga jedinstven popusni kod koji će ukucati na www.flydubai.com.
U saradnji sa Rolling Stone Middle East, Juliana Down su takođe pokrenuli i online nagradnu igru sa VIP Gold ulaznicama kao nagradama, koje uključuju i mesto u Exit vilidžu i povratni let za Beograd. Jedan srećni dobitnik imaće priliku da povede nekoga na veliki letnji provod u Srbiji narednog meseca!
- EXIT je jedan od najboljih evropskih festivala, i čast nam je što smo pozvani u Srbiju. Imamo potpuno novi i drugačiji nastup i novi materijal, tako da jedva čekamo da donesemo Juliana Down zvuk u Evropu ovog leta - poručuje Dia Hassan, pevač benda.
Ovaj poziv obeležava 18 punih, zauzetih meseci za bend, prvi sa Bliskog istoka koji je potpisao za veću izdavačku kuću (Sony Music Middle East) u martu 2011. Njihov poslednji album Empires popeo se na treće mesto na Virgin-ovoj listi prodatih albuma, odmah nakon što je izdat u aprilu 2011.
Trinaesti po redu Exit festival održaće se od 12. do 15. jula 2012. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Više informacija o festivalu i ulaznicama na www.exitfest.org.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin