Penelope Kruz i Havijer Bardem sa sinom Leom otputovali na odmor u Evropu

Penelope Kruz i Havijer Bardem sa sinom Leom otputovali na odmor u Evropu

Autor: | 23/06/2012

0

Penelope Kruz i njen suprug Havijer Bardem proveli su nekoliko dana u Americi gde je lepa glumica promovisala svoj novi film "To Rome With Love". Španski glumački par se nakon promocije ovog ostvarenja koje je režirao Vudi Alen ukrcao na privatni avion i sa jednoipogodišnjim sinom Leom krenuo na odmor u Madrid, a glumica je za američke medije objasnila i zbog čega izbegava boravak u SAD.

Naime, ona je ogorčena na američke paparace koji u stopu prate nju i njenu porodicu, a zatim i na medije koji objavljuju fotografije malenog Lea.
 - Nije mi važno što mene slikaju, ali kada objavljuju fotografije mog sina ili pišu o mojoj porodici to ne mogu da tolerišem. Nema tu sredine... Bez zaštite smo, oni na naslovnim stranama objavljuju fotografije na kojima se vidi lice mog deteta, a to ne bi smeli da rade.

Oskarovka upravo zbog toga često boravi u Evropi, najviše u domovini, gde je u štampanim medijima zabranjeno prikazvanje lica maloletne dece pozantih ličnosti. Takođe, za svoj odomor poznati partneri biraju destinacije gde ih evropski paparaci teško pronalaze.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti