Pjer Karden oduševio pripadnike "sedme sile"

Pjer Karden oduševio pripadnike "sedme sile"

Autor: | 22/06/2012

0

Čuveni francuski modni kreator Pjer Karden održao je krajem prošle nedelje konferenciju za novinare povodom svoje modne revije koju je 9. juna upriličio u velelepnoj bašti Belog dvora. U rezidenciji francuske ambasade, novinarima se obratio u društvu Vesne Mandić, vlasnice modne agencije „Fabrika“, koja je organizovala „Sun Moon&Stars Belgrade Fashion Nights 2012“, kao i Fransoa-Gzavije Denijo, ambasadora Francuske u Beogradu.
Renomirani dizajner Karden, koji će u julu napuniti devedeset godina, sve okupljenje pripadnike sedme sile zadivio je nepresušnom energijom, duhovitošću i vrcavim duhom.
- Svestan sam da su mi organizatori rekli da bi trebalo da održim konferenciju za novinare koja će trajati deset minuta. Moje obraćanje novinarima trajalo je više od sat vremena. Unosim se u potpunosti u sve što radim, takva je moja priroda. Rekao sam okupljenima da bih više voleo da govorim o širokom dijapazonu mojih interesovanja, među kojima je pozorište, arhitektura i izdavaštvo, nego o novoj kolekciji. O njoj puštam druge da govore - rekao je za magazin „Hello!“ Francuz rođen u italijanskom mestu San Bađo.

Piše: Nadežda Jokić
                                       

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Pjer Karden