Ana Rađen: Porodična idila na Glifadi

Ana Rađen: Porodična idila na Glifadi

Autor: | 20/06/2012

0

Atraktivna pevačica Ana Rađen nedavno je sa kćerkama, trogodišnjom Ninom i dvogodišnjom Teom, posetila supruga, vaterpolistu Hiosa Nikolu Rađena u Atini, gde on poslednjih godinu dana radi. Ovo je bila samo jedna u nizu poseta, jer bračni par voli da provodi vreme u prestonici Grčke, gde su već stekli mnoge prijatelje i gde njihove devojčice rado borave. Popularni sportista ovog puta primio je i zahvalnicu gradonačelnika Hiosa, jer su tamošnji stanovnici srećni što je uspešni sportista izabrao klub sa njihovog ostrva.
- Nikola igra za "Hios" koji je na istoimenom ostrvu, ali treninge imaju u Atini, tako da, kada smo u Grčkoj, vreme provodimo u prestonici. Pošto je nedavno na „Evropskomprvenstvu“ sa našom reprezentacijom osvojio zlatnu medalju, tamošnji stanovnici su odlučili da mu odaju priznanje, pa su mu dodelili zahvalnicu zbog toga što skoro godinu dana brani boje njihovog kluba - počinje priču ponosna supruga.
- Sa kćerkama često odlazim kod Nikole i jako nam je lepo kada smo u Atini. Smešteni smo na Glifadi koja je idealno mesto za život, dok smo u centar grada išli svega nekoliko puta zbog demonstracija i raznih nemira koji su potresali tu zemlju. Stekli smo mnoge prijatelje, a naše devojčice su naučile i grčki alfabet i pomalo pričaju na tom jeziku - objašnjava pevačica.
- Pošto uvek kada izađemo u šetnju ili odemo do prodavnice ljudi po pravilu obraćaju pažnju na decu i postavljaju im različita pitanja, naučile su više rečenica na grčkom, poput osnovnih:Kako se zoveš“,Kako si“ i slično.
Zahvaljujući prijateljstvima koje je tamo stekla, atraktivna pevačica je upoznala mnoge svoje kolege, a razmišlja i o tome da otpočne saradnju sa nekim od tamošnjih kompozitora.
- Više puta smo išli na njihov buzukigde sam imala priliku da upoznam mnoge pevačke zvezde kojima je uvek bilo interesantno kada bi im naši prijatelji rekli da se i ja bavim istim poslom. Ipak, sve je to bilo samo na nivou upoznavanja. Međutim, meni su interesantniji njihovi kompozitori. Naime, pošto često slušam njihovu muzičku televiziju primetila sam da ima mnogo dobrih autora, malo sam se raspitivalai shvatila sam da mogu da ostvarim saradnju sa njima. U septembru planiram da objavim novi singl, pa postoji mogućnost da uzmem pesmu nekog grčkog kompozitora.
Lepa pevačica i njen suprug ovo leto će provesti radno, ali krajem avgusta planiraju da porodično odu na odmor.
- Tokom leta ću imati mnogo nastupa, kako u Crnoj Gori tako i u Srbiji, dok Nikolu očekuje jedan turnir, a potom i "Olimpijske igre". Volela bih da ga bodrim u Londonu pa ću se potruditi da se organizujem kako bih tamo bila uz supruga nekoliko dana. Voleli bismo da posle tog prestižnog sportskog takmičenja odemo na odmor. To će verovatno biti neko grčko ili špansko ostrvo u zavisnosti od toga da li ćemo ići sa decom ili sami - objašnjava pevačica i otkriva da ona i njen suprug planiraju treće dete.
- Naša je želja da imamo troje dece i već pričamo o tome, ali smatramo da je još rano za takav korak. Oboje smo priličnoposlovno zauzeti, a i bilo bi lepo da naše kćerke još malo porastu, pa da mogu na pravi način da se obraduju prinovi - zaključuje zanosna plavuša.

Tekst: Ivana Nikolić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još