Vladimir Vuksanović: Ljubav se dogodi kad joj se najmanje nadamo

Vladimir Vuksanović: Ljubav se dogodi kad joj se najmanje nadamo

Autor: | 18/06/2012

0

Jedan od najangažovanijih domaćim muških modela Vladimir Vuksanović pobednik je ovogodišnjeg serijala rijalitija „Survivor“. Atraktivni maneken je proglašen "jedinim preživelim“ u napornom takmičenju koje je trajalo četrdeset dana na ostrvu Kostarika. Beograđanin, koji je pre nekoliko meseci upisao master studije iz oblasti ekonomije u Solunu, u iskrenom razgovoru za magazin „Hello!“ govori o svojoj pobedi i prijateljstvu sa nekadašnjim takmičarima rijalitija koji se emitovao na „Prvoj“ televiziji. Šarmantni maneken prvo otkriva da li je očekivao da bude pobednik tog uzbudljivog takmičenja.
- Pratio sam ankete o tome ko od svih takmičara zaslužuje pobedu i ja sam osvojio najviše glasova publike u periodu pre finala. Nekoliko puta sam izabran za „najjačeg“ takmičara, što je bio nagoveštaj da bih mogao da ponesem titulu „jedini preživeli“ i tako osvojim novčanu nagradu u iznosu od pedeset hiljada evra. Kada se završio šou i kada sam saznao da sam, pored Nikole Šoća, Milana Gromilića i Sebastijana Flejsa, finalista, otputovao sam u Grčku, gde studiram. U Solunu, gde sam proveo dva meseca, posvetio sam se studijama, tako da nisam previše razmišljao o takmičenju. Glasove koje sam finalne noći dobio od svojih kolega, učesnika u "Survivoru", sam očekivao, kao i nekoliko glasova koje nisam dobio. To su „Robinzoni“ koji su mi do kraja boravka na Kostariki govorili kako jedva čekaju da glasaju za mene ako budem finalista, a ipak to nisu uradili te noći. Ipak, sve što se u finalu desilo ispalo je vrlo zanimljivo za šou i za publiku, ali ne i za naše zdravlje - kroz osmeh kaže maneken, ističući da je finale doživeo vrlo emotivno jer je do kraja sve bilo neizvesno.
- Dobro je da nismo dobili srčani napad, toliko je bilo napeto. Nije me iznenadilo što je Ava svoj glas dala meni, to je bilo logično jer je ona od prvog dana navijala za mene, a, s druge strane, ja sam je “čuvao” od prvog dana i nikada nisam glasao protiv nje. Oduševio sam se kada je Ava izabrana, kad već nisam ja, jer sam pretpostavio da će meni dati svoj glas - kaže uspešni Beograđanin i ističe da ne želi da pridaje značaj medijskim napisima u kojima su prepričavani njegovi i Avini sukobi tokom gostovanja u Zagrebu.
Nasuprot tome, otvoreno govori o svom odnosu prema Sebastijanu Flejsu, s kojim se od početka mnogo družio, a za koga je u finalnoj večeri rekao da ga je malo razočarao.
- Previše je želeo pobedu, što mu nisamtoliko zamerio, koliko našu privatnu razmiricu koju smo u međuvremenu imali. Prošle nedelje sam boravio u Zagrebu i video sam se sa njim. Ostali smo u dobrim odnosima, ništa se krupno nije desilo što mune bih mogao oprostiti. Reč je o sitnicama koje smo razjasnili. U dobrim sam odnosima sa većinom učesnika: Martinom, Ognjenom, Radovanom, Nikolom. Ne mogu nikoga posebno da izdvojim kao najboljeg druga - kaže Vuksanović koji otkriva da je njegovoj majci laknulo što je šou završen.
- Bila je velika tenzija dok je sve trajalo, pa je mami laknulo što je gotovo. Drago joj je, kao i meni, što je publika imala reči hvale za moje ponašanje tokom rijalitija. Što se tiče njenih saveta vezanih za osvojeni novčani deo, još je rano za to, budući da ima vremena do isplate nagrade. Dobro ću razmisliti kako da uložim osvojeni novac. Sigurno je da ću isplatiti svoje školovanje u Solunu, a ostatak ću uložiti u neki biznis, jer imam već nekoliko ideja. Umem sa novcem, studiram finansije i nisam od onih koji moraju da „spiskaju“ neku svotu čim je dobiju - iskreno priča Vlada, koji će leto provesti na odmoru, a u septembru će ponovo otići u Grčku, zbog ispita. Stan koji iznajmljuje u Solunu neće otkazati tokom letnjih meseci, jer će u avgustu nekoliko puta morati da odlazi u taj grad. Zbog finala „Survivora“ vratio se ranije sa Ibice, gde je učestvovao u snimanju novog video-spota Nataše Bekvalac. O medijskim nagađanjima da li su se njih dvoje upustili u romansu, maneken kroz osmeh kaže:
- Mi imamoprijateljsko-poslovni odnos. Ranije sam otišao sa snimanja spota na Ibici u Solun jer sam imao obaveze u vezi sa produžetkom boravišne dozvole.
Dvadesetčetvorogodišnjak otvoreno objašnjava da nije imao vremena da nađe devojku otkako je, po dolasku iz Kostarike, raskinuo tromesečnu vezu sa studentkinjom Ivanom.
- Imao sam mnogo obaveza oko snimanja emisija i fakulteta. Sada mi je lakše, mogu da se opustim i da uživam. Ne bih forsirao „potragu“ za potencijalnom partnerkom, sve će to samo doći u moj život - govori Vlada i ističe da ne može da planira da li će devojka sa kojom bude otpočeo romansu biti javna ličnost.
- Nikada to ne može da se planira, niti da se bira, to se prosto desi. Videćemo. Sa bivšom devojkom Ivanom se neću pomiriti.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti