Sulejmana smenjuje Ezel

Sulejmana smenjuje Ezel

Autor: | 18/06/2012

0

Serija „Sulejman Veličanstveni“, koja je osvojila veliki broj gledalaca Prve TV, u nedellju uveče se oprostila s publikom do jeseni. Nakon poslednje epizode prve sezone o turskom osvajaču, sledi hit serija „Ezel“ koja je uz „Sulejmana“ osvojila najveći broj glasova publike prilikom izbora novog serijskog sadržaja na Prvoj.
Prema rečima čelnika produkcije „Sulejmana“, glumci i cela ekipa takođe idu na zasluženi odmor nakon višemesečnog rada, a snimanje novih epizoda ih očekuje krajem avgusta.
U međuvremenu, gledaoci će uživati u dramatičnoj i napetoj priči o čoveku koga su izdali najbliži prijatelji i žena njegovog života. On je Ezel, junak čija je sudbina privukla milionski auditorijum širom sveta. Sudeći po interesovanju gledalaca, a i rejtinzima koje ova serija ima u Hrvatskoj, bez sumnje će i kod nas postati letnji hit. Prva epizoda je emitovana odmah nakon „Sulejmana“, a ostalim danima u redovnom terminu od 20.20.
„Ezel“ je intrigantna priča o osvetničkom pohodu razočaranog čoveka, inspirisana romanom Aleksandra Dime „Grof Monte Kristo“.
Omer je jednostavan i iskren mladić, odan porodici i prijateljima koje poznaje od detinjstva. Ali i Džengiz su mu kao braća i za njih bi dao život, dok je lepa Ejšan, njegova jedina ljubav. Posle vojske, Omer se vraća kući u Istanbul, srećan što će napokon zaprositi Ejšan. Mladić i ne sluti da su u međuvremenu njegovi prijatelji sproveli u delo lukav plan pljačke kazina. Tom prilikom su ubili jednog čuvara i ostavili dovoljno lažnih dokaza, zbog kojih će Omer biti osuđen na doživotnu robiju. Međutim, uz pomoć moćnog mafijaša Ramiza on uspeva da pobegne iz zatvora, ali njegovo unakaženo lice hitno mora da bude operisano. S promenom izgleda, Omer menja i identitet i postaje Ezel, uspešni biznismen i kockar.
Režiju potpisuje Uluk Bajraktar, a u glavnim ulogama su: Kenan Imirzaloglu, Džansu Dere, Jigit Ozsenar, Bariš Falaj, Tunsel Kurtiz...

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin