Snima se film o Merilin Monro

Snima se film o Merilin Monro

Autor: | 16/06/2012

0

Najslavniji glumac Holivuda Bred Pit odlučio je da pomogne reditelju Endrjuu Dominiku da konačno snimi svoj dugo odlagani film o Merilin Monro, erotskoj ikoni 20. veka. Ulogu Merlinke Dominik je već dodelio glumici Naomi Vots, a radni naslov filma čije je snimanje trebalo da započne još prošle godine je „Plavuša“. Kako piše filmski časopis „Verajeti“, Bred Pit sa svojom kućom „Plan B“ ulazi u ovaj projekat kao producent, ali još nije izvesno da li će prihvatiti i da igra u njemu. Endru Dominik, s kojim je Bred Pit sarađivao u dva filma - „Kukavičko ubistvo Džesija Džemsa“, i trileru „Ubij me nežno“, koji su nedavno zajedno predstavili u Kanu, ponudio mu je ulogu Džona Kenedija, najpoznatijeg američkog predsednika, s kojim je Merlinka imala fatalnu ljubavnu vezu.
- Žao mi je, i smeta mi, što se o Merilin Monro i danas govori kao o najseksepilnijoj glumici holivudskog filma, plavuši čiji su brakovi i ljubavne afere i dalje zanimljivi tabloidima, jer je ona, pre svega, bila velika glumica. I pedeset godina nakon njene smrti, u napisima o Merlinki njene uloge su nekako u drugom planu, a ostavila je američkom filmu kultna ostvarenja, koja su i danas uzbudljiva gledaocima svih generacija - izjavio je Bred Pit.
Ovogodišnji Kan je, po njegovim rečima, najdostojnije podsetio na ovaj datum - crvenim tepihom, ispod ogromnog portreta „najplatinastije plavuše na svetu“, koji je bio zvanični plakat festivala, prošle su sve današnje zvezde filma.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin