Bojana Lečić je nova mis Srbije

Bojana Lečić je nova mis Srbije

Autor: | 16/06/2012

0

Nova mis Srbije je Bojana Lečić. Samo, umesto pompezne ceremonije i defilea pred žirijem, ova lepotica je izabrana bez ikakvog izbora. Kako saznajemo od organizaotra, ona je na toj funkciji privremeno, jer zbog pomeranja datuma takmičenja na svetskom nivou nije bilo vremena da se organizuje pravi izbor.
Bojani se možda nije posrećilo na prošlogodišnjem takmičenju kada je ponela titulu prve pratilje, ali će zato ove godine da nosi krunu. Tome ima da zahvali, kako tvrde u kompaniji „Miss Yu” koja ima licencu za ovo takmičenje, pomeranju održavanja finalnog nadmetanja lepotica.
Organizatori izbora za mis sveta uveli su nove termine za dostavljanje prijava kandidatkinja svih država učesnica za kraj meseca maja, a odlazak nacionalnih lepotica na pripreme za 17.
Kako nije bilo vremena da se organizuje standardno takmičenje, oni su pratili preporuku organizatora „da samo ove godine mogu organizovati kasting ili da uvidom u trenutnu spremnost kandidatkinja mogu odabrati svoju ovogodišnju predstavnicu za planetarni izbor“.
Ostaje pitanje zašto su svoju odluku krili od javnosti.
- Pridržavajući se dosledno uputstva naših principala, nacionalni direktor Vesna Jugović i stručni tim kompanije „Miss YU“ je, uvažavajući sve kandidatkinje, doneo odluku da prošlogodišnja prva pratilja Bojana Lečić ponese prestižnu titulu mis Srbije i predstavlja našu zemlju na ovogodišnjem 62. izboru za mis sveta - navodi se u saopštenju ove kompanije.
Bojana će na ovoj funkciji biti privremeno, dok će takmičenje za mis Srbije biti organizovano u oktobru.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti