“Akademija debelih” od 24. juna na Pinku

“Akademija debelih” od 24. juna na Pinku

Autor: | 14/06/2012

0

Tokom zime tragali smo za njima. Izuzetnim osobama koje žive tu oko nas, a koje imaju samo jednu želju. Da svoju liniju poprave barem toliko da mogu normalno da se kreću i da rade. Nakon više stotina prijavljenih koji su morali da prođu naš kasting, ali zatim i vrlo rigorozne zdravstvene preglede, ovog proleća formirali smo „Akademiju debelih“.
Njih 24 ulaze 24. juna u specijalno dizajniranu kuću u Šimanovcima sa namerom da ovog leta postanu najbolji polaznici naše akademije. Za njih smo spremili „king sajz“ krevete, posteljinu, garderobu… Specijalne programe koje će sprovoditi najbolji nutricionisti i fitnes treneri Srbije. Njihov put do bolje linije neće biti lak. Ispred njih će biti mnogo izazova koji će ih sputavati, ali oni najuporniji i oni sa najvećom željom da promene stil života, pronaćiće pravi put. Put do pobednika „Akademije debelih“.
Šou „Akademija debelih“ po prvi put u Srbiji predstaviće probleme sa kojima se susreću ljudi iz naše okoline koji imaju prekomernu kilažu. Videćemo kako izgleda njihov život i saznati kako su do tog stadijuma došli. I najvažnije, koliko su zaista spremni da zarad svog zdravlja i dugovečnosti urade nešto za sebe.
Tokom 90 dana polaznici akademije biće pod budnim okom stručnjaka za mršavljenje, lekarskih službi, ali i kamera koje će ih pratiti na putu ka vitkijoj liniji. Kako napreduje put ka njihovom cilju i kako su se socijalizovali u novim uslovima života pratićemo radnim danima u prjam tajm terminima na TV Pink. Dok će ovaj šou imati i svoja živa uključenja u kuću u 16 časova.
Nedeljom uveče, emitovaćemo šou program iz studija u Šimanovcima, gde će polaznici proveriti koliko je njihov rad bio delotvoran. To ćemo saznati kada stanu na vagu. Dva takmičara koja te nedelje budu izgubila najmanje telesne mase u procentima, kandidati su za odlazak sa akademije. Ko će od njih dvoje napustiti šou, odlučiće preostali takmičari javnim izjašnjavanjem. Kandidat koji dobije više pozitivnih glasova imaće priliku da nastavi da se takmiči za bolju liniju, ali i za milion dinara, koliko iznosi prva nagrada.
Voditelji šou programa „Akademija debelih“ su Marina Kotevski i Andrej Maričić. A njima će se pridružiti još jedno poznato lice koje za sada držimo u tajnosti.
Šou „Ulazak u „Akademiju debelih“ biće emitovan na televiziji Pink 24. juna u 20 časova!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin