Šeril Krou se zahvalila fanovima na podršci

Šeril Krou se zahvalila fanovima na podršci

Autor: | 08/06/2012

0

Nakon što je nedavno otkrila da boluje od tumora na mozgu, Šeril Krou se na Tviteru zahvalila svojim fanovima na podršci koju joj pružaju.
- Hej, ne brinite za moj tumor, nije kancerogen, osećam se srećno, zdravo i radim na svom novom albumu. Cenim vašu ljubav i podršku, ali zaista sam dobro. Gledajte me na dodeli Toni nagrada u nedelju - napisala je Šeril.
Dobitnica Gremi nagrade, koje se već izborila sa rakom dojke, objavila je u ponedeljak da boluje od tumora mozga, koji je poznat kao meningiom, ali je ubrzo razuverila svoje poštovaoce da ne brinu i da bolest ne utiče loše na nju.
I dok lekar pedesetogodišnje Šeril tvrdi da pevačica neće ići na operaciju, Sanja Gupta, glavni medicinski dopicsnik za "Si-En-EN" izjavila je da će muzička zvezda redovno odlaziti na skener preglede kako bi se njeno zdarvstveno stanje pratilo.
Pevačicine fanove dodatno je utešio i njen predstavnik za štampu rekavši da se niko ne uznemirava, Šeril se oseća sjajano, a vest o tumoru je sasvim slučajno spomenula u intervju.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti