Nina Radulović - Lečić otkriva tajnu svoje lepote

Nina Radulović - Lečić otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 06/06/2012

0

Voditeljka Nina Radulović - Lečić očarala je gledaoce svojom lepotom još u vreme kada je kao studentkinja novinarskva učestvovala u takmičenju Radio-televizije Srbije „Evropski glas“. Kanije je svoju karijeru nastavila na Prvoj srpskoj televiziji, a već nekoliko meseci vodi „Trenutak istina“ na "Pinku". Ova lepa dama odavno je naučila da je važno da joj ishrana bude izbalansirana, pa joj je zato trebalo samo šest meseci da vrati devojačku liniju nakon rođenja sina Lava koga je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem. Zbog obaveza prema sinu i na poslu, atraktivna majka nema često vremena za teretanu, ali je zato veoma vešta u šmikanju i feniranju.
Koliko vam je bitno da imate negovano lice i na koji način se negujete?
- Zahvaljujući genima i prirodi, imam lice koje ne zahteva tretmane, pilinge, posebnu negu osim one uobičajene. Ne idem kod kozmetičara, jer sam otkrila da mi umivanje babi sapunom i nanošenje hidratantne kreme najviše odgovaraju. Moje lice je stalno pod šminkom, pa je na kraju dana skinem vlažnim maramicama. Naravno da je važno imati lepu i negovanu kožu lica, pošto je ono najisturenije i najupadljivije, tako da mislim da je prava sreća imati kožu koja ne traži previše tretmana.
Vodite li računa da u svakoj prilici imate isfeniranu kosu?
- Kroz posao sam naučila kako sama da se šminkam tako i sama da se feniram a da to izgleda pristojno. Nije mi teško da svoju kosu posle pranja feniram, jer to traje dvadesetak minuta. Perem je svaki treći dan, tako da se u proseku feniram dva puta nedeljno. Često odem i kod frizera, ukoliko želim neku zahtevniju frizuru zbog potreba snimanja.
Da li se privatno često šminkate i jeste li vešti u tome?
- Svaki dan sam našminkana, to mi je svakodnevni ritual. Naučila sam prilično dobro tehnike make-upa na televiziji, shvativši šta od šminke najbolje odgovara mom licu. Mnogi mi kažu da se šminkam kao profesionalac.
Vodite li računa o ishrani?
- Vodim računa o ishrani ali sam se navikla i prestala da volim ono što goji.Ne jedem hleb, unos slatkiša kontrolišem, ne pijem sokove ni gazirano. Uglavnom izbegavam ono što i ne volim. Jedem mnogo povrća, što kuvanog sto presnog, mnogo čorbica i salata, dok bez mesa mogu.
Koliko vam je bilo teško posle porođaja da vratite devojačku liniju?
- Bilo je dosta teško, jer sam se poprilično ugojila. Ali vrlo brzo sam se vratila na stari režim, bez brze hrane koju sam u trudnoći obožavala. Trebalo mi je oko šest meseci da se vratim na staro.
Trudite li se da budete fizički aktivni?
- Trudim se, ali nekako mi ne ide zbog obaveza koje imam. Pokušavala sam u više navrata da treniram ali shvatila sam kako je to za mene suludo, jer taman kad uplatim treninge, ja se ili razbolim ili mi iskrsne neki posao koji me potpuno iscrpi. Za vežbanje treba imati vremena. Ja sam često sa sinom Lavom i to me još dodatno ograničava.
Dajete li savete suprugu kada je nega u pitanju?
- On već ima iskustva u tome, ali kupim mu ponekad nešto od preparata za negu što mislim da je korisno. On takođe vodi računa o nezi.
Koliko vam je lep izgled pomogao u životu, a koliko možda odmogao?
- Verovatno i jedno i drugo. Ali mislim da je lepota kao kategorija uopšte Božji dar. Svaku vrstu lepote treba negovati, vrednovati i čuvati.
Odlazite li redovno na manikir i pedikir ili više volite da sami negujete nokte?
- Retko odlazim na pedikir i manikir, jer sam sama svoj majstor. Naučila sam najosnovnije stvari, kupila pribor i sada uživam u tome da se sama bavim time. Zaista ne spadam u onu kategoriju žena koje vole da idu u salone. Meni to ne pričinjava baš neko zadovoljstvo, koliko da sama skuvam kafu i bacim se na lakiranje, poliranje, turpijanje I ostalo što prati manikir i pedikir. Obožavam da lakiram nokte i nikad nisam bez laka. Sviđaju mi se crveni i biserno beli sa kojim nikad nećete pogrešiti. Ali sada kad dolazi leto, treba iskoristiti ovaj kolorit koji trpi sve dugine boje na noktima, tako da ću ovog leta imati i žute, roze, plave pa i zelene nokte.
Volite li da imate preplanuli ten tokom leta i idete li nekada u solarijum?
- Vrlo retko. Odem nekoliko puta pred leto da bih onu belu zimsku boju “pokrenula” iz zimskog sna. Ja dosta dorbo i brzo crnim, tako da su meni dovoljna tri odlaska u solarijum i spremna sam za plažu bez bojazni da ću pocrveneti kao rak. Ali svakako da bih išla češće da nije štetno. Ko ne voli preplanuli ten, kad tad svi izgledamo zategnutije, mršavije pa ako hoćete i sve lepše stoji.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti