Saša Kovačević snimio spot u društvu lepotica

Saša Kovačević snimio spot u društvu lepotica

Autor: | 05/06/2012

0

Pop pevač Saša Kovačević nedavno je snimio spot za svoju novu numeru „Lapsus“. Ekranizaciju njegove pesme radio je Vedad Jašarević, a mnogobrojna ekipa radila je naporno dva dana. Kadrovi su snimani u Vršcu, kao i u jednom apartmanu u Beogradu i u klubu hotela „Mr President“. Osim mladog pevača, svoje uloge su dobile i tri lepotice Ksenija Vujović, Milica Ivančević i Aleksandra Jovanović, a osim njih pojavljuje se i blizu sto statistkinja. Sve devojke koje su učestvovale u snimanju izabrane su na kastingu koji su organizovali Kovačevićevi poslovni saradnici.
- Pošto sam imao mnogo obaveza i nisam bio u Beogradu, moj tim je bio zadužen za izbor devojaka koje će se pojaviti u spotu. Jako sam im zahvalan što su taj posao uradili umesto mene, a napravili su i odličan izbor devojaka – kaže Saša i nastavlja:
- Atmosfera na snimanju je bila odlična i verujem da će se publici dopasti spot – iskren je Kovačević koji će predstojeće leto provesti uglavnom radno, ali će se potruditi da izvoji i nekoliko slobodnih dana za odmor.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti