Ajšvarija Raj blistala u Kanu

Ajšvarija Raj blistala u Kanu

Autor: | 26/05/2012

0

Uprkos kritikama da je izdala svoju zemlju jer nije smršala posle porođaja, bolivudska zvezda Ajšvarija Raj Bahan (38) zasijala je na gala proslavi američke Fondacije za istraživanje AIDS-a preksinoć u Kanu.
Kako piše „Dejli mejl”, „sa viškom kilograma ili ne, bolivudska glumica opravdala je titulu najlepše žene na svetu. Ona se pojavila na gala proslavi u zlatnom, modernom i gracioznom sariju, tradicionalnoj indijskoj nošnji. Preko njega imala je šarenu, elegantnu jaknicu sa ruskom kragnom.
Sa podignutom kosom i nekoliko pramenova koji su joj padali na lice, Ajšvarija je plenila poglede. Svima su pažnju privukle njene zelene oči uokvirene ajlajnerom i besprekorna šminka.
Vlasnica titule mis sveta 1994. stekla je svetsku slavu ulogom u filmskoj parodiji „Bride and Prejudice”, a kako nije uspela da izgubi kilograme nakon porođaja u novembru, dobila je kritike sunarodnika. Osim što su je okarakterisali kao „debelu i neprivlačnu”, smatraju da je Ajšvarija izdala svoju zemlju.
- Ona je bolivudska glumica i dužnost joj je da izgleda dobro. Trebalo bi da se ugleda na žene kao što je Viktorija Bekam, koja je povratila figuru samo par nedelja nakon porođaja - navodi se u komentarima na internetu.
Indijska kolumnistkinja Šoba De Smatra stala je na stranu slavne glumice, kao i manji broj glumičinih fanova, koji su na „zle komentare“ rekli da Ajšvarija izgleda kao svaka „normalna majka“.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin