Sanja Doležal odlučuje o sudbini "Novih Fosila"

Sanja Doležal odlučuje o sudbini "Novih Fosila"

Autor: | 25/05/2012

0

Pevačica legendarne grupe "Novi fosili", Sanja Doležal odlučuje o sudbini te grupe. Članovi benda još uvek čekaju da ona prelomi. Rajko Dujmić je ipak rekao da će se "Novi fosili" vratiti na turneju krajem juna koncertom u Sloveniji.
- Sanja je hrabra i čvrsta. Iako je prepuna tuge, boli i suza zbog preranog odlaska našeg dragog Neneda, ona pronalazi snagu u sebi i reči utehe za Zeca, Marinka i mene - rekao je Rajko.
Zbog iznenadnog i preranog odlaska njihovog dobrog prijatelja Nenada Šarića Brade bend je prošlog meseca otkazao dogovorene koncerte.
- Ko bi tada uopšte pomišljao na novac? Umesto toga trudili smo se da Sanji, njenom i Bradinom sinu Luki i kćerki Lei maksimalno budemo pri ruci. Bradin odlazak sve nas je zatekao, trebalo je vremena da se saberemo i odlučimo kako ćemo i hoćemo li uopšte nastaviti dalje. Odluku o tome prepustili smo Sanji, a mi smo se dogovorili da ćemo poštovati sve što ona odluči - rekao je Vladimir Kočić – Zec za Jutarnji list.
Sanja se poslednjih nedelja posvetila deci, a nedavno je Rajku, Zecu i Marinku Kolnagu rekla kako će smoći snage za povratak, a ako bude sve po planu, krajem juna će nastupiti na koncertu u Sloveniji.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin