Lena Bogdanović: Vežbam i brinem o svom telu

Lena Bogdanović: Vežbam i brinem o svom telu

Autor: | 24/05/2012

0

Zgodna glumica Lena Bogdanović pleni harizmom, energijom i dobrim izgledom. Kako kaže, vežba je najvažnija, a lepotu neguje kremama i kozmetičkim tretmanima.
- Redovno vežbam jednu rutinu koja se zove "Fit Curve". To je nešto novo kod nas. Predstavlja kombinaciju kardio treninga i treninga na spravama, ali je namenjena isključivo ženama. Ukoliko nemam obaveza u pozorištu ili na snimanju, trudim se da vežbam što češće. Dobra strana je što trening traje samo 30 minuta, izuzetno je težak i zahtevan, ali daje izvanredne rezultate. Mislim da svako može da nađe 30 minuta dnevno za vežbu - kaže Lena.
Glumica priznaje da je proleće njeno omiljeno godišnje doba zbog namirnica koje su dostupne.
- Ne preterujem nikada s hranom, ali mi je proleće posebno drago zbog obilja voća i povrća, zelene salate, rotkvica, paradajza, mojih omiljenih jagoda i trešanja... Desi mi se da imam povrćno-voćni dan, kada ništa drugo ne konzumiram. Ne jedem masno ni slatko, ali ne znači da se nekada ne počastim nečim kada mi se jede, makar to bila i najpogrešnija stvar. Kad nabacim nekoliko kilograma, najbolje rešenje za mene je da smanjim unos kalorija a pojačam aktivnost. Više vežbe, a pored toga dodatno obratim pažnju da izbacim sve što bi moglo biti kalorično - priznaje junakinja serije “Žene sa Dedinja”, a trenutno snima drugu sezonu ovog popularnog ostvarenja.
Kada nije na snimanju, Lena voli da vozi bicikl, i to čini kad joj vreme i obaveze dozvole, a trudi se da ide pešice gde god može. Kada je reč o nezi lica, pored krema koje redovno koristi, kozmetički tretmani su neizbežni kada je zbog posla iznožena jakoj šminki.
- Sarađujem sa doktorkom Anicom Jevremović. Što se tiče tretmana lica i tela, isprobala sam mnogo toga od ultrazvučnog čišćenja lica do mezoterapije lica bez igle, mezoterapije tela, limfne drenaže... Sve ono što doprinosi uklanjanju suvišne vode iz organizma i doprinosi dizanju tonusa kože bilo na telu bilo na licu. Vrlo sam zadovoljna tim tretmanima i preporučujem ih svima, jer bi trebalo povremeno da se urade. Pored toga, naravno, tu je i redovno čišćenje lica u kozmetičke svrhe. To obično radim sama kod kuće, a jednom u nekoliko dana odem kod doktorke - objašnjava Lena Bogdanović.

Izvor: zena.blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti