Maraja Keri i Nik Kenon: Dvostruko slavlje u Parizu

Maraja Keri i Nik Kenon: Dvostruko slavlje u Parizu

Autor: | 18/05/2012

0

Pevačica Maraja Keri i glumac i reper Nik Kenon venčali su se i po peti put, na Ajfelovoj kuli u Parizu, i na taj način proslavili četvrtu godišnjicu braka. Pošto su 30. aprila 2008. godine sudbonosno „da“ izgovorili prvi put na Bahamima posle samo mesec i po dana zabavljanja, nastavili su tradiciju i ponovo se venčali najpre u Las Vegasu, potom u svojoj kući na Beverli Hilsu, a prošle godine su to uradili 1. maja u porodilištu u Los Anđelesu, pošto su baš na godišnjicu postali roditelji blizanaca, devojčice Monro i dečaka Morokana.
- Pripemamo dva veoma važna događaja. Vidimo se uskoro u Parizu - rekao je nedavno muž atraktivne pop zvezde za američke medije i na taj način nagovestio sjajne novosti u privatnom životu.
Nik i Maraja su ove godine odlučili da priušte sebi luksuzno venčanje u "gradu svetlosti", u restoranu koji se nalazi na vrhu Ajfelovog tornja. Maraja je blistala u beloj venčanici sa crnim pojasom i dijamantskom ogrlicom,  vrednom dve stotina hiljada funti, dok je njen suprug odabrao belo odelo i crnu kravatu.
- Večeras je bilo izuzetno veče. Ne mogu vam opisati koliko je dobar osećaj kada obnavljate bračne zavete na vrhu Ajfelove kule - napisala je Maraja neposredno posle ceremonije na svom „Tviter“ profilu, a tom prilikom se obratila i fanovima koji su bili u centru Pariza kako bi videli omiljeni par:
- Hvala svim fanovima koji su kao i uvek bili sa nama i pružili nam ljubav i podršku. Volim vas.
I njen partner imao je samo reči hvale za ovaj događaj.
- Neverovatan je osećaj oženiti se sa Marajom Keri. Kada to uradite jednom, želite da se ponovo desi. Zbog toga se venčavamo svake godine - rekao je Kenon.
Posle obnavljanja bračnog zaveta na maloj, ali glamuroznoj zabavi,zaljubljeni par je počeo pripreme za prvo rođendansko slavlje njihovih blizanaca. Dok su boravili u prestonici Francuske obilazili su luksuzne tržne centre kako bi kupili garderobu za slavlje, a o svemu su blagovremeno obaveštavali svoje obožavaoce putem „Tvitera“.
- Obavljamo bitnu kupovinu u Parizu za rođendan naših beba - napisala je Maraja.
Ovog puta odlučili su se za garderobu pastelnihnijansi, a čitava porodica je bila u garderobi sličnih boja. Kao idealno mesto na kome bi njihova deca prvi put gasila svećice na torti, poznati supružnici su izabrali Hotel "Plaza" u Parizu, a prostor u kome je upriličena zabava takođe je bio u pastelnoroze koloritu. Ponosni otacse potrudio da dekoracija za ovu priliku bude zanimljiva mališanima, pa je prostorija u kojoj su slavili bila ispunjena interesantnim helijumskim balonima.
- Danas je predivan dan. Moje bebe pune godinu dana. Ne mogu da verujem da već toliko ima od njihovog rođenja -  podelila je muzička zvezda svoju radost sa fanovima.
Pošto su organizovali i ovo slavlje, par i njihovi mališani su veoma zadovoljno napustili Pariz i privatnim avionom otputovali u Austriju, gde je atraktivna pevačica imala spektakularni nastup povodom zatvaranja ski-sezone u toj zemlji.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin