Novi Fosili: Ne znamo kako dalje...

Novi Fosili: Ne znamo kako dalje...

Autor: | 16/05/2012

0

Nenad Šarić Brada preminuo je iznenada od moždanog udara, što je zadalo veliki udarac celom bendu, ali posebno njegovoj supruzi, pevačici Sanji Doležal.
- Sanja je dostojanstveno izdržala sahranu, stotine ljudi koji su došli da se oproste od Brade, i sada mora da se zapita kako će se odvijati njena karijera, koju je sa suprugom delila duže od dve decenije - rekao je član benda i jedan od najvećih ex-Yu hitmejkera Rajko Dujmić za "Jutarnji list".
Tragedije u bendu prati i kob datuma - Šarić je sahranjen na rođendan svoje supruge, a prvi bubnjar Slobodan Momčilović Moka preminuo je na Dujmićev rođendan 1984.
- Je li sve to samo slučajnost, ili nam sudbina nešto poručuje? Sada je trenutak da saberemo emocije, i odlučimo šta i kako dalje. Važno je da Novi Fosili ostanu brend koji će podsećati stare, i odgajati nove generacije svojim pesmama, ali šta će biti u budućnosti, ne znamo.
Vladimir Kočiš Zec iz Novih Fosila takođe je rekao da je bend na velikoj prekretnici.
- Svi nastupi su otkazani do daljnjeg, i pitanje je da li ćemo se, i kada, ponovo okupiti. Sanji treba vremena da preboli ovaj gubitak, i odluči da li želi da nastavi. Bićemo uz nju - rekao je on.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti