Emina Jahović: Uživam u stvaranju muzike

Emina Jahović: Uživam u stvaranju muzike

Autor: | 15/05/2012

0

Emina Jahović, jedna od naših najpopularnijih pevačica, nastupiće u sredu u beogradskom klubu „Magacin“. Taj nastup biće prvi Eminin nastup nakon porođaja, ali i prvi nakon dužeg vremena u Beogradu.
- Moram da priznam da mi je posao baš nedostajao jer zaista volim muziku i uživam u njoj. Uživam u stvaranju muzike i to me poslovno ispunjava. Radujem se tome što ću se ponovo družiti s publikom i nadam se da ćemo zajedno uživati - kaže Emina.
Ona objašnjava da u srpsku prestonicu dolazi s najlepšim osećanjima.
- Beograd je posle Novog Pazara moj najdraži grad, grad u kojem sam doživela prelepe trenutke. U Beogradu sam uvek bila maksimalno poštovana i voljena. Nemam ni najmanji razlog da ga ne nazovem potpuno svojim i o njemu sam i napisala pesmu. Moj otac i majka su imali najlepše trenutke svog života baš u Beogradu, gde su studirali na Medicinskom fakultetu, zatim moja sestra, pa ja... Beograd je kuća mnogih koji nisu rođeni tu. Beograd širi ruke svakome i to se nikada neće promeniti - rekla je Emina.
Našoj pevačici teško pada razdvajanje od sinova prilikom dolaska u Beograd.
- Kada sam izlazila iz kuće i krenula na avion, imala sam utisak da mi je neko iščupao srce. Jako sam privržena majka i supruga i kada god odem na par dana od kuće, odlazim s mišlju da će jednog dana biti ponosni na mene i da to u stvari činim za njih - objašnjava ona.
Emina kaže da se njen život promenio otkad je rodila još jednog sina.
- Mislila sam da će se moja neverovatna vezanost za Jamana ublažiti kada se rodi drugo dete, a onda sam se za obojicu toliko vezala da čak i kada izađem sa društvom na sat, dva imam osećaj krivice. S drugom bebom i Mustafa i ja mnogo smo opušteniji. U tom smislu primetna je promena - objašnjava pevačica.
Jaman, prvi sin Emine Jahović i Mustafe Sandala, nije baš na prvu loptu prihvatio brata Javuza, kada je pre tri meseca postao član porodičnog doma naše pevačice.
- Jamanovo carstvo u kući ozbiljno je dovedeno u pitanje, a mi se trudimo da umanjimo to koliko možemo. Prvo je mislio da je Javuz samo gost, a kada je shvatio da ostaje, nije mu bilo svejedno. Ipak, svakim danom nam ide bolje - priča pevačica.
Emina i pored obaveza prema porodici, pronalazi vreme za pripremu albuma.
- Zbog fanova koji me prate u stopu imam obavezu da što pre izdam svoj album, baš kao majka prema detetu što ima potrebu da ga podmiri i usreći kako bi sve bilo u redu. Zato na albumu jako naporno radim i sada, kada oko svoje dece imam najviše obaveza. Album će biti muzički dosta zreliji. Veliki deo sebe sam dala jer sam kompletan autor, tako da ćete moći zaista da doživite pravu Eminu. Pripremam pop album sa određenim finesama haus muzike - kaže pevačica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti