U Americi prikazana poslednja epizoda "Očajnih domaćica"

U Americi prikazana poslednja epizoda "Očajnih domaćica"

Autor: | 14/05/2012

0

Dvočasovnom epizodom, koja je u nedelju uveče emitovana na televiziji ABC, serija "Očajne domaćice" je nakon osam godina došla do kraja. ABC je tako okončao nimalo lagan osmogodišnji period. Serija je imala obećavajući početak, gledanost je bila na zavidnom nivou, međutim, kako su godine prolazile, a radnja se dodatno komplikovala, publika je seriji okretala leđa.
Za sve znatiželjne, poslednja epizoda završava se smrću, rođenjem i venčanjem, a većina glavnih likova pronalazi toliko željenu sreću.
Pred sam kraj osme i poslednje sezone popularne serije neizvesno je šta će se desiti sa junakinjom koju igra Marša Kros, a koja bi trebalo da završi iza rešetaka. Juče je u Americi prikazana poslednja epizoda ove popularne serije. Za one koji ne mogu da dočekaju da se epizoda pojavi kod nas evo nekoliko interesantnih činjenica.
Gabriel Solis, koju glumi Eva Longorija, svedoči na sudu da bi spasila svoju prijateljicu. Bri je optužena je za ubistvo Gabrielinog očuha i mogla bi da dobije doživotnu kaznu. Suzan, koju glumi Teri Hačer, odlazi iz poznate ulice Visterija Lejn.
Zločesta Rene, odnosno Vanesa Vilijams, priprema se za venčanje. Za to vreme Suzanina ćerka Džuli dobija preuranjene trudove pa napetost oko venčanja raste...
"Očajne domaćice" su u prvoj godini emitovanja imale više od 30 miliona gledalaca, a na kraju osme i poslednje sezone 8,5 miliona.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti