Lepa Brena: Strah u avionu

Lepa Brena: Strah u avionu

Autor: | 14/05/2012

0

Jedan od motora aviona “boing 747 američke kompanije “Delta”, u kojem je iz Čikaga za Detroit letela folk diva Lepa Brena, pokvario se desetak minuta pre sletanja. Putnici su u prvom momentu pomislili da je reč o jakoj turbulenciji, ali kad su shvatili da je situacija mnogo ozbiljnija, nastao je opšti metež. Neki su počeli da se mole, drugi su se stiskali jedni uz druge na sedištima, čvrsto se držeći za ruke, bledi u licu…
- Bilo je užasno! Stjuardese su bezuspešno pokušavale da smire putnike. Deca su vrištala, a jedan stariji čovek je zapomagao na sav glas. Avion se tresao… Čekali smo kad ćemo početi da padamo - započinje priču o užasnim trenucima na nebu jedan od putnika:
- Brena je sedela u biznis klasi. Samo je ćutala i gledala ispred sebe. Iako je znala da može doći do nesreće, pokušavala je da ostane smirena. Da stvar bude gora, vreme je bilo katastrofalno. Molili smo se Bogu da nas pilot bezbedno spusti na aerodrom u Detroitu. Tih desetak minuta trajalo je kao večnost…. Kad su točkovi dotakli pistu i letelica se zaustavila, prolomio se aplauz u avionu. Da smo bili samo malo više udaljeni od aerodroma, ne verujem da bismo sada razgovarali.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti