Zet Dženifer Hadson osuđen za ubistva

Zet Dženifer Hadson osuđen za ubistva

Autor: | 13/05/2012

0

Vilijam Balfur, bivši zet glumice i pevačice proglašen je krivim za ubistvo njene majke, brata i sedmogodišnjeg nećaka u oktobru 2008. Dok mu je čitana presuda Balfur (31) nije pokazivao nikakve emocije, a Dženifer i njena sestra Džulija, Vilijamova bivša supruga, glasno su uzdahnule kada je sudija konačno izgovorio da je Vilijam kriv i da ga sigurno čeka doživotni zatvor o čemu će sud naknadno da odluči.
Vilijam i Džulija Hadson su u braku bili od 2006. do 2008. kada se odselio iz njihovog doma u Čikagu, ali ju je posle toga neprestano pratio. Kada je video da Džulija rođendan slavi sa novim dečkom, zaslepljen ljubomorom ubio je njenu majku Darel (57), brata Džejsona (29), a Džulijinog sedmogodišnjeg sina Džulijana policija je pronašla ubijenog u kolima nedaleko od porodične kuće Hadsonoivih.
Pre braka sa Džulijom, Vilijam je bio član kriminalne grupe, a već je imao i dosije zbog krađa, provala i pokušaja ubistva. Džulija je pred sudom izjavila da joj je bivši suprug nekoliko puta pretio da će joj pobiti porodicu ako ga ostavi, ali ona u to nije verovala...
Balfurovi advokati su pokušavali da dokažu da njihov klijent nije kriv za ubistva, već dileri kojima se zamerio ubijeni Džejson Hadson. Ipak, za tu tvrdnju nisu imali dokaze.
- Mnogo je ljudi kojima trebamo da se zahvalimo što je pravda zadovoljena, ali pre svih Bogu. Molimo se i za Vilijama i nadamo da će se jednog dana pokajati za zločin koji je počinio - kratko su saopštile sestre Hadson.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin