Fanovi biraju 10 najlepših Severininih pesama

Fanovi biraju 10 najlepših Severininih pesama

Autor: | 09/05/2012

0

Dok iščekuju novi singl koji će uskoro biti najavljen, Severinini obožavaoci okupljeni putem SeveFanKluba odlučili su da izaberu deset najboljih Severininih pesama. Prema mišljenju uredništva Kluba, među brojnim pesmama sa čak jedanaest studijskih albuma koji su ispunili Severininu dugogodišnju karijeru, izabrano je pedeset najboljih.
Upravo među tih pedeset, putem velike Fejsbuk ankete, svi članovi najvećeg fan kluba u Hrvatskoj imaće priliku da izaberu omiljenih deset pesama. Na Severininoj službenoj Fejsbuk stranici (www.facebook.com/severina) koja broji gotovo 260 hiljada fanova organizovana je anketa u kojoj su svi obožavaoci pozvani da izaberu svoje omiljene pesme i tako direktno učestvuju u kreiranju novoga kompilacijskog albuma.
Po završetku glasanja SeveFanKlub će u saradnji sa Severinom i "Dallas Recordsom" objaviti prvi kompilacijski album u digitalnom izdanju kreiran upravo od strane fanova. Album "Severina TOP 10 - izabrao SeveFanClub" po popularnoj ceni biće moguće preuzeti online. Time će ovo biti prvi album u Hrvatskoj, a i šire, koji će biti kreiran isključivo od strane obožavaoca i namenjen isključivo digitalnom online preuzimanju (mp3 downloadu) koji je trenutno najpopularniji način nabavljanja muzičkih sadržaja.
Anketa počinje 9. maja i traje do 9. juna 2012. godine.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin