Aleksandar Čović: Ponovo sam zaljubljen

Aleksandar Čović: Ponovo sam zaljubljen

Autor: | 09/05/2012

0

Sarajevska pop grupa "Regina" uskoro će objaviti novi studijski album pod nazivom "Kad poludimo", sa deset pesama. Vođa benda i autor većine pesama Aleksandar Čović naglašava da su nove kompozicije inspirisane događajima koji su obeležili njegov emotivni život poslednjih godina.
- Veći deo albuma je snimljen u Trstu, gde ekipa mojih saradnika pohađa Muzičku akademiju. To su mladi Italijani koje smo upoznali posle učešća na "Evrosongu" u Moskvi, a snimali smo u studiju koji je u okviru akademije. Nešto smo snimali na sarajevskoj televiziji, a neke pesme u Beogradu. Zvuk je malo drugačiji od onoga što je "Regina" radila, ali držim se teze da uvek treba ići u korak s vremenom, s tim da nismo želeli da pobegnemo od sebe. Pesme su životne, a s obzirom na to da sam ja uglavnom autor, najpribližnije su mom životu.
U spotu za pesmu "Kad poludimo" pojavuje se glumica Nina Janković, sa kojom Aca staje pred oltar. Na pitanje kako je došlo do saradnje, pevač odgovara:
- Bio je izuzetno iskustvo i uživanje sarađivati sa Ninom. S druge strane, nije bilo lako jer sam pored sebe imao nekog kome je gluma profesija. Ideja da angažujemo Ninu potekla je od stilistkinje Ivane Rabrenović. Poslali smo joj pesmu, dopala joj se i odmah je prihvatila predlog. To mi je najlepše iskustvo sa snimanja spota dosad.
S obzirom na to je razveden, pevač je odgovorio i da li se sprema da ponovo izgovori sudbonosno "da".
- Razveo sam se pre dve godine i iz tog braka imam devetogodišnju ćerku Aleksandru, koju volim najviše na svetu. Nikad se ne zna i nisam od ljudi koji beže od nekih stvari. Sve je moguće i u tome je lepota života. Vaše pitanje je vrlo osetljivo. Nisam siguran da li sam bio zreo za prvi brak. Godine donose ozbiljnost, zrelost i opreznost i mnogo je lakše odlučiti se na brak sa 20 godina, nego kasnije.
Na pitanje da li je njegovo srce osvojila lepa Ruskinja, Aleksandar odgovara:
- Zaljubljen sam, jer da nije tako, ne bi ni bilo ovih lepih ljubavnih pesama. Moja devojka živi u Moskvi, ali smo, uprkos tome, često zajedno. To je moja suluda životna priča. Upoznali smo se na "Evrosongu" u Moskvi 2009, ali je naša veza počela kasnije.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još