Dženifer Lopez: Mislila sam da me deca ne vole

Dženifer Lopez: Mislila sam da me deca ne vole

Autor: | 08/05/2012

0

Ona ima uspešnu karijeru kao glumica, pavačica, a nedavno je bila i članica žirija u popularnom muzičkom tv šou "Američki idol". Imajući u vidu sve ovo reklo bi se da Dženifer Lopez ima sve što poželi i da joj sve u životu ide glatko. Međutim, Lopezova je priznala da je patila nakon porođaja u 2008. godini, kada je na svet donela blizance, Maksa i Emu.
- Sećam se, kada su bebe rođene, da sam se u sedam od deset dana konstantno pitala: "Šta se događa sa mnom?" - rekla je holivudska zvezda u razgovoru za junsko izdanje magazina "Redbook", kada je promovisala svoj novi film: "Šta očekivati kada očekujete".
- Osećala sam se tužno i depresivno, mislila sam da me moja deca ne vole - rekla je Dženifer i dodala kako je tada pročitala knjigu "Šta očekivati kada očekujete", koja se odnosi na očekivanje bebe u vašem životu.
- Pokušala sam da shvatim šta se sa mnom dešava i shvatila sam da je to postporođajna depresija. No, pre toga sam mislila da me bebe jednostavno ne vole - rekla je Lopezova, koja u filmu snimljenom prema ovoj knjizi igra lik žene koja se zove Holi i koja odlučuje da usvoji dete iz inostranstva.
Zajedno sa Dženifer u filmu igraju i Kameron Dijaz, Elizabet Benks, Bruklin Deker i Ana Kendrik.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još