Ivan Bosiljčić: Spreman za nove izazove

Ivan Bosiljčić: Spreman za nove izazove

Autor: | 07/05/2012

0

Jedan od naših najpoznatijih i najatraktivnijih umetnika Ivan Bosiljčić uspešno se oporavio posle operacije bruha, rutinske intervencije, posle koje je bio na kućnom lečenju. Posle mesec dana kućne nege i mirovanja uz porodicu bilo mu je sasvim dovoljno da se nadareni glumac potpuno oporavi i vrati svakodnevnim obavezama koje ima u matičnom „Pozorištu na Terazijama“.
Iako je zbog intervencije mirovao i nije smeo ništa teško da podiže niti da se napreže, prošle nedelje markantni tridesettrogodišnjak vratio se svom poslu i odigrao ulogu u mjuziklu „Cigani lete u nebo“. Takođe, svakodnevno je učestvovao u probama za novi mjuzikl „Zona Zamfirova“, u "Pozorištu na Terazijama", koji će premijerno biti izveden 30. maja.
Ivan Bosiljčić, junak popularnih domaćih serija, potvrdio je ovu informaciju magazinu „Hello!“:
- Dobro sam i vratio sam se poslu. Idem na probe i igraću premijeru mjuzikla „Zona Zamfirova“.
Ovaj mjuzikl sa bogatom scenografijom i kostimima, koji će nesumnjivo biti nova hit predstava u Beogradu, dugo je pripreman, a probe su počele još ufebruaru.
Portparolka „Pozorišta na Terazijama“ Nađa Piale, za magazin „Hello!“ kaže da se njihov član ansamblaIvan Bosiljčić uspešno oporavio posle intervencije, te da probe za premijeru teku uobičajeno.
- Ivan Bosiljčić se uspešno oporavio od operacije i zdravlje mu je odlično. Igrao je već u jednoj predstavi, u mjuziklu „Cigani lete u nebo“, i svaki dan učestvuje u probama za novi komad „Zona Zamfirova“. Intervencija koju je imao potpuno se smirila, sada je sve u redu sa bruhom i njegovim zdravljem. Poslu je posvećen istim intenzitetom kao i ranije - kaže Nađa.
Nema sumnje da je oporavak u kućnoj atmosferi, uz suprugu Jelenu Tomašević i kćerku Ninu, doprineo njegovom brzom ozdravljenju. Umesto dva meseca, koliko je obično potrebno da se miruje posle intervencije, posle samo mesec dana Ivan je potpuno zdrav i sposoban za igru u mjuziklima i svakodnevno učestvuje u napornim probama.
Nesumnjivo se njegovom odličnom zdravstvenom stanju najviše raduje supruga Jelena, jer će sada zajedno uživati u prolećnim šetnjama na suncu sa kćerkom Ninom u kolicima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još