Svetlana Ražnatović Ceca oduševila publiku u Minhenu

Svetlana Ražnatović Ceca oduševila publiku u Minhenu

Autor: | 06/05/2012

0

Pao je još jedan “zabranjeni grad”. U okviru svoje evropske turneje “Ljubav živi”, Svetlana Ražnatović Ceca je subotu nešto posle 23h, pre dupke punu dvoranu “Post palas” u Minhenu, započela još jedan svoj koncert i time upisala novi uspeh.
Karte za ovaj koncert su prodate još pre pet dana, a iste su bile po ceni od 30, 45 i 75 eura, a interesovanje fanova iz Bavarske je ogromno.

U publici su među tri hiljade posetilaca, viđeni i fudbaleri čuvenog minehenskog “Bajerna” i to reprezentativac Hrvatske Dario Pranjić, brazilski reprezentativac Rafinjo kao i naš reprezentativac i igrač Fiorentine Zoran Kuzmanović.

Publika je počela već da se okuplja nešto posle 20 časova što se videlo i po fotografijama koje su na društvene mreže plasirali Cecini fanovi.

Ceca je u Minhen stigla danas popodne i odmah je pozdravila putem Tvitera (@CRaznatovic) svoje fanove i iznela oduševljenje kupatilom u hotelskom apartmanu u kojem je smeštena. I ovoga puta je koncert započeo pesmom “Rasulo” koja je svoju premijernu ekranizaciju doživela pre dva dana.

Nakon toga, emocije su krenule, te se sasvim opravdano veruje da će ovo biti još jedno veče za pamćenje sa najvećom muzičkom zvezdom Balkana.

Izvor: Svet.rs
Foto: Edin Kasik

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti