Đulijana Rančić: Zabava iznenađenja za buduću majku

Đulijana Rančić: Zabava iznenađenja za buduću majku

Autor: | 30/04/2012

0

Voditeljka Đulijana Rančić i njen suprug Bil nedavno su potvrdili da će se uskoro ostvariti kao roditelji. Naime, kako su supružnici potvrdili za E! kanal, njihovi višegodišnji pokušaji da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi, konačno su urodili plodom i oni će dobiti dete zahvaljujući surogat majci.
- Apsolutno smo presrećni, Bog je uslišio naše molitve. Našu sreću želimo da podelimo sa svima koji su godinama bili uz nas i podržavali nas – saopštili su nedavno za medije.
Đulijana će ovog leta postati majka, a protekle nedelje su prijateljce popularne voditeljke organizovale zabavu za bebu koju Rančići očekuju. Naime, u Los Anđelesu, u kancelariji buduće majke, njene prijateljice i poslovne saradnice upriličile su "baby shower" koji je Đulijanu oduševio.

Bil i Đulijana su se venčali 2007. i od samog starta bili veoma otvoreni za razgovor, kada je reč o pokušajima da Đulijana zatrudni. Posle višegodišnjeg truda, par se odlučio za veštačku oplodnju, koja je stopirana jer je voditeljka kanala E! tokom 2011. saznala da ima rak dojke.
- Ova beba će mi spasiti život – dodala je Đulijana, koja se početkom godine podvrgla dvostrukoj mastektomiji, zbog koje nije smela do daljnjeg da zatrudni, kako se zdravstveno stanje ne bi narušilo u kritičnom trenutku kada se bori sa rakom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti