Katarina Radivojević: Od andergraunda do elegancije

Katarina Radivojević: Od andergraunda do elegancije

Autor: | 28/04/2012

0

Najuspešnija mlada glumica Katarina Radivojević imala je kratak put od anonimnosti do slave. Sa jedanaest godina zaigrala je u filmu ,,Policajac sa Petlovog brda“ za sobom ostavivši zapažen trag. Na putu do uspeha nizale su se brojne filmske i televizijske role, da bi glavnom ulogom u filmu ,,Zona Zamfirova“ obezbedila mesto u istoriji srpske kinematografije. Poslednjih godina gradi karijeru u Americi, trudeći se da zauzme mesto još jedne velike zvezde na bleštavom holivudskom nebu. Šarmantna umetnica vredno radi u obećanoj zemlji, snima serije, učestvuje na kastinzima, usavršava jezik i sigurnim koracima grabi napred. Uporedo, u Rusiji snima visokobudžetnu seriju, a u Srbiji je nedavno prikazan film o slavnom košarkašu Radivoju Koraću u kojem Katarina glumi njegovu majku Zagu. Dosledna svojim stavovima, o ljubavnom životu ne govori u javnosti. Gluma je za nju strast i želja joj je da odigra velike uloge na filmskom platnu. Mnogi je poistovećuju sa filmskim divama kao što su Elizabet Tejlor, Anđelina Džoli ili Ena Begović. Katarinina prirodna lepota i harizma, učinili su je zaštitnim licem kozmetičkog giganta, kompanije "Avon" i najnovije "Solutions" linije proizvoda za negu kože. Jaka, istrajna, prirodna i uvek nasmejana, popularna glumica pleni i atraktivnim izgledom. U razgovoru za magazin "Hello!" Katarina kaže da voli modu, poštovalac je robnih marki, ali ne voli da ih ističe na sebi. Smatra da ima mnoge kvalitete i da ne mora da se ,,kiti“ brendiranim krpicama kako bi time skrenula pažnju. Njen stil oblačenja je rokenrol šik, a trudi se da bude i elegantna.

Kakav je vaš stil oblačenja?

- Moj stil oblačenja se menja svake godine. Često sam u rokenrol šik fazonu, a trudim se i da budem elegantna. Volim neobavezno oblačenje, pomalo buntovnički, široke komade garderobe. Kada obučem uske farmerke ili helanke, gornji deo je širi, obično džemper koji pada sa ramena, što je dovoljno da bude izazovno i seksi. Ne treba sve i u svakom trenutku pokazati jer muškarci vole kada su neke stvari prikrivene.
Koje boje dominiraju u vašem ormaru?
- Ranije sam životno i stilski ,,vrištala“ sa bojama na sve strane, pa mi je ormar bio pun jarkih boja. Shvatila sam da se sve rešava sa sivom, bež i crnom koje volim da obogatim crvenim detaljem. Crvena boja je deo mog karaktera.
Da li ste dugo lutali u potrazi za sopstvenim stilom, kroz koje faze ste prolazili?
- Nikada nisam nosila ,,air max“ patike već starke i kožnu jaknu. Bila sam u andergraund rok fazonu, a ne dizel koji je bio deo mog vremena. Od tinejdžerskog perioda do sada zadržala sam taj stil - džins, dobra kožna jakna i čizme koje mnogo volim jer su mi udobne i u njima mogu brzo da hodam.
Volite li visoke potpetice?
- Ne štrapaciram u potpeticama u bilo koje doba dana i noći jer me to opterećuje i usporava moje kretanje. Kada obujem cipele sa visokom štiklom, osećam se kao da sam se preterano doterala pa me svi gledaju, kao da se to od mene ne očekuje. Ljudi iz mog okruženja navikli su na moju nonšalanciju u odevanju.

Intervju: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još