Nataša Bekvalac: Neću kriti dečka, ali još se nije pojavio pravi

Nataša Bekvalac: Neću kriti dečka, ali još se nije pojavio pravi

Autor: | 27/04/2012

0

Nataša Bekvalac nastupila je pred prepunom diskotekom u Splitu, a njene pesme hrvatska publika je horski pevala. Ali sve medije je najviše zanimalo kakav je njen emotivni status i kako se slaže sa bivšim mužem Danilom Ikodinovićem.
- Danilo i ja imamo jedan, mislim da zaista ne može biti bolji odnos razvedenih roditelja i mogu reći da je naš odnos pun razumevanja - izjavila je Nataša.
Od razvoda s Danilom, Natašino ime su spajali s mnogim poznatim facama, na šta je pevačica samo odmahivala rukom. Poslednji koji se našao na popisu njenih momaka je bivši srpski fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović. Ali, Nataša je na to odmahnula rukom i rekla kako Ivicu gotovo da i ne poznaje.
- Ne postoji razlog da krijem svog dečka, jer to su normalne stvari. Ja sam slobodna i razvedena žena, ali javnost, u želji da se to dogodi što pre, pravi jednu sliku o meni koja nije istinita, koja me mnogo boli i vređa, i to ne samo mene, nego i meni drage ljude. Ali, kažem, pravi muškarac se jednostavno još nije dogodio - ispričala je Nataša hrvatskom "In magazinu".

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin