Vlado Kalember: Ljubav ne poznaje prepreke

Vlado Kalember: Ljubav ne poznaje prepreke

Autor: | 24/04/2012

0

Proslavljeni muzičar i nekadašnji frontmen grupe „Srebrna krila“ Vlado Kalember i uspešna violončelistkinja Ana Rucner već sedam godina uživaju u srećnom braku u kome su dobili sina Darijana, sada petoipogodišnjaka. Za razliku od uvreženog mišljenja kako je sedma godina prelomna i puna izazova kada je reč o braku skladni par tvrdi da je njihov odnos više nego ikad ispunjen ljubavlju i razumevanjem. I pored razlike u godinama, koja iznosi čak tri decenije, njih dvoje su jedno u drugome pronašli savršenu polovinu.
- Znam da je sedmica broj promene i da se mnogibrakov i veze nađu u krizi posle toliko godina, ali mi smo već na ulazu u osmu i imam osećaj da smo nekako baš u toj sedmoj imali jedno za drugo najviše razumevanja i ljubavi - počinje priču Kalember. Njegova supruga Ana se nadovezuje:
- Vlado je sjajan čovek i s njegove strane imam podršku u svemu kao što je i on dobija od mene. Nas dvoje smo partneri u svemu, što sam i očekivala kada sam odlučila da se udam za njega. U životu ne možemo da biramo porodicu i to treba poštovati, ali možemo da odaberemo partnera koji nam najviše odgovara. Niko ne može da zna da li će njegov brak trajati večno, ali barem se možemo truditi da dok traje bude lepo. Nedavno sam pročitala izreku: Volim te, ne zato što si ti takav, već zbog onoga šta sam ja pored tebe. To je istina koja pokazuje da su ljudi zapravo sebični. Svi vole da im je lepo pored partnera, ali ključ je u tome da moramo da dajemo sebe i da se ponašamo prema drugima onako kako bismo želeli da se on ponaša prema nama.
Sve u životu ovih poznatih supružnika podređeno je njihovom sinu Darijanu, a pošto je zbog poslovnih obaveza Ana često na puto vanjima, briga o sinu je uglavnom obaveza ponosnog tate.
- Vrlo sam srećan jer se bavim slobodnom profesijom, tako da imam mnogo slobodnog vremena koje sam u potpunosti posvetio sinu. Svakim danom imamo sve više tema za razgovor, igramo složenije igre i volimo se više i jače. Osim u Zagrebu gde živimo, dosta vremena provodimo i na ostrvu Pag gde u mestu Mandre imamo prelep apartman. Za nešto manje od dve godine naš Darijan kreće u školu, tako da ćemo moći da odlazimo tamo samo za školske praznike, pa zato sada koristimo gotovo svaku priliku da otputuje-mo na more - objašnjava poznati pop muzičar.
- Uglavnom kada odlazim na putovanja i nastupe, volim da moji momci budu na moru pošto je tamo prijatnije nego u Zagrebu. U poslednje tri godine putovanja su sve uče-stalija jer sa Hrvatskom turističkom organizacijom radimo na promociji našeg turizma, što mi je velika čast. Osim toga, uskoro ću izdati svoj prvi kompakt-disk, a vodim i festival u Dubrovniku koji se zove Ana u gradu - dodaje Ana čiji je suprug poslednjih godina odlučio da se odmori od napornih nastupa.
- Karijeru sam svesno stavio u stanje mirovanja, ali kada se ponovo pokrenem, nadam se da će se za to čuti.
Iako su malom Darijanu roditelji muzičari, ne insistiraju na tome da i on krene njihovim stopama.
- On se neminovno interesuje za muziku, ali zanima ga i matematika. Šta god bude odlučio, podržaćemo ga. Meni je najvažnije da se on u ovom životnom periodu što više igra, jer kad krene u školu, neće više nikada imati tu mogućnost - kaže Rucnerova, dok njen suprug ističe da im je veoma teško da odvoje vreme za sebe.
- Svesni smo da je veoma važno da bračni par izdvoji vreme samo za sebe, ali kada imate petoipogodišnje dete, to je veoma teško, jer osećate grižu savesti uvek kada ga ostavite - zaključuje poznati muzičar.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti