Dragica Radosavljević Cakana odložila crkveno venčanje

Dragica Radosavljević Cakana odložila crkveno venčanje

Autor: | 23/04/2012

0

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić odlučili su da organizuju crkveno venčanje u Hramu svetog Save kako bi svoju ljubav krunisali i pred bogom. Iako je bračni par prvobitno želeo da to učini u maju, odlučili su da taj svečani čin ipak odlože za septembar zbog mnogobrojnih obaveza koje oboje imaju.
- Shvatili smo da nam je mnogo bolje da slavlje bude u septembru, a oboje se jako radujemo tom danu. Ovog proleća sam odlučila da se posvetim poslu, jer ću uskoro učestvovati na "Grand festivalu" sa pesmom koju mi je uradio Saša Milošević Mare. Tim povodom sam započela saradnju i sa našim kreatorom Batom Spasojevićem, a sa mnom će nastupiti i KUD „Lola“ u kome sam svojevremeno kao devojka pevala - kaže Cakana.
-Želela sam da tokom Uskrsa odem sa suprugom na putovanje kako bih napunila baterije za predstojeće obaveze, međutim, najavili su nam se gosti iz Lugana, tako da smo ovog puta mi bili domaćini. Jako su zadovoljni svojim boravkom u Beogradu, a osim što sam ih gostila bogatom trpezom, potrudili smo se i da im pokažemo sve turističke znamenitosti naše prestonice - zaključuje poznata dama.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti