Siniša Mihajlović: Slava me nije promenila

Siniša Mihajlović: Slava me nije promenila

Autor: | 18/04/2012

0

Naš fudbalski internacionalac, sada trener - Siniša Mihajlović, čeka konačnu odluku organa Fudbalskog saveza Srbije da li će ubuduće voditi fudbalsku reprezentaciju naše zemlje. Mihajlović trenutno živi u Rimu sa suprugom i petoro dece, a njegov boravak u Beogradu iskoristili smo da saznamo kakav je Siniša privatno.
- Često čujem da se nisam mnogo promenio u odnosu na vreme kad sam sticao popularnost igrajući u Crvenoj zvezdi, pa do danas. Sve vreme sam dograđivao ono što sam poneo iz roditeljskog doma, iz normalne, radničke porodice. Danas mogu reći da sam uspeo u životu, mada sam pravio i greške. Ali čovek se uči i na greškama i na pozitivnim stvarima. Najvažnije je da sam ostao normalan.
Na pitanje da li ga je slava ponela, Siniša odgovara:
- Verovatno ima neko ko će reći da nije tako. Najvažnije mi je da ljudi koje volim, znaju ko sam i šta sam, a drugi... Možete da budete najbolji čovek na svetu, ali uvek će se naći neko da vam kaže da to nije to.
Mihajlović je objasnio i kako koristi svoje slobodno vreme, da li se rekreativno bavi još nekim sportom i kako održava liniju.
- Kad radim kao trener, to je posao koji me okupira 24 časa dnevno. A sada, dok sam slobodan, najčešće sam kod kuće s familijom. Igram tenis tri puta nedeljno, upravo da bih ostao u kondiciji. U suštini, ne smem sebi ni da dozvolim da se udebljam. Volim lepo da se obučem i da lepo izgledam, što bi bilo teže ako bih dobio nekoliko kilograma viška.
Na pitanje da li se u Italiji uželi nekog ovdašnjeg specijaliteta Mihajlović kaže:
- Kad dugo živite u inostranstvu, jedna od osnovnih stvari koja vam nedostaje je naša hrana. Kad god kod mene dođu moji prijatelji i roditelji, donesu nešto naše. A kad ja dođem ovde, događa se i da jedem na silu, jer pomislim da će mi nekad u inostranstvu baš to nedostajati. Pa malo i preteram... Sviđa mi se sve što je naše. Volim dobro i da pojedem i da popijem. Kad kažem dobro, mislim - kvalitetno. Volim vina, ali i domaću rakiju. Uglavnom pijem crna vina, mada mi leti nekad prijaju i bela.
Kada je u pitanju garderoba Siniša neguje poseban stil, a na pitanje šta je to što najviše voli da nosi bivši reprezentativac kaže:
- Zavisi od situacije. Mada kupujem odela, sakoe i "loro pjana" farmerice, uglavnom me oblači moj krojač u Napulju. Izbor cipela zavisi od odeće s kojom ih usklađujem.
Siniša je probirljiv i kada su automobili, satovi i parfemi u pitanju. Vozi tamnosivi "Bentli", od nakita nosi samo burmu i bira samo unikatne mirise. Naime, Mihajlović otkriva da voli parfeme, ali nikako u obzir ne dolaze ovi, kako kaže, "komercijalni":
- Koristim parfeme koji se prave specijalno za mene, ne volim ove komercijalne parfeme. Pravim kombinacije od onog što mi se sviđa, tako da dobijem unikat. Kažem im šta i kako želim, oni naprave, i dobijem parfem koji samo ja imam. 
Naš proslavljeni reprezentativac kaže da nije neki ljubitelj nakita. Ali izdvaja - dobre satove:
- Nosim samo burmu, ali volim satove. Verovatno da ih imam oko 30. Neki su od firmi za koje možda mnogi i ne znaju, ali oni koji se razumeju u satove reći će vam da su vrhunski. Naravno, imam i one najčuvenije, švajcarske.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti