Jelena Tomašević – Bosiljčić: Spoznala pravu sreću

Jelena Tomašević – Bosiljčić: Spoznala pravu sreću

Autor: | 17/04/2012

0

Posle višemesečne pauze zbog trudnoće i rođenja kćerke Nine, Jelena Tomašević-Bosiljčić se vratila na scenu. Prvi javni nastup imala je na „Radio-televiziji Srbije“ kao specijalna gošća Željka Joksimovića u emisiji koja je bila posvećena „Evroviziji“. Draži nastup joj je onaj pred publikom koji je organizovan povodom trećeg rođendana Šoping centra „Ušće“. Zadovoljna i nasmejana Jelena nije morala ni da kaže koliko je srećna zbog majčinstva jer se to videlo na njenom licu.
- Uželela sam se nastupa i kontakta sa publikom, tako da mi sve što se sada dešava veoma prija. Nisam pevala nekoliko meseci i drago mi je što sam ponovo na sceni. Nije bilo potrebe da duže odsustvujem, jer sam sve obaveze oko bebe lepo organizovala. Dok sam ja na nastupima, ona je u sigurnim rukama, čuva je tata. Imamo i pomoć baka i deka, pa kada oboje zbog obaveza moramo na nekoliko sati da odemo od kuće, oni su tu - kaže Jelena koja je sve zadivila svojim stasom. Samo dva meseca posle porođaja dvadesetosmogodišnja Kragujevčanka se vratila na staro, mada ona smatra da joj je potrebno još malo da bi bila zadovoljna.
- Vratila sam se u formu, ali kada prestanem da dojim Ninu, planiram da počnem satreninzima. Potrebno mi je da skinem još neki kilogram da bih imala savršenu težinu. Daću svoj maksimum da izgledam što bolje. U trudnoći sam se zdravo hranila, pa se nisam mnogo ugojila, zbog čega mi je bilo veoma lako da smršam prirodnim putem, bez ikakvih dijeta i vežbanja.
Jelena, koja se za glumca Ivana Bosiljčića udala prošlog avgusta, kaže da je tek posle kćerkinog rođenja počela da shvata sve one priče koje je slušala od mnogih roditelja. Tokom trudnoće razgovarala je mnogo sa svojom majkom, kumom Mari Mari, prijateljicama, čitala je literaturu o nezi beba i vaspitavanju dece. Sada najviše veruje sebi i svom instinktu, pa najčešće radi prema ličnom nahođenju.
- Mnogo sam slušala, čitala razne knjige, to mi je mnogo pomoglo, ali je ipak praksa nešto drugo i od svega je najvažnija. Svaka žena ima svoje viđenje šta i kako je najbolje raditi, pa tako i ja. Odlično se snalazim u svim poslovima, a Ivan mi je velika pomoć. Podelili smo sve obaveze, pa ni njemu nije strano da ustaje noću, povije Ninu ili je okupa. Dobra je beba, u početku se noću često budila, ali sada se i to promenilo i lepo spava - s ponosom o svojoj kćerki priča Jelena.
Pevačica je kćerki od prvog dana puštala muziku, uspavljuje je uz klasičnu muziku, a često joj zapeva i svoje pesme.
- Volim da joj pevam dok je ljuljam u svom naručju, ali joj najčešće puštam „Bebi TV“. Na njihovom programu u večernjim satima ide klasična muzika, pa se uz nju najlakše uspava. Preko dana sve ono što slušam ja, puštam i njoj. Njeno rođenje me je mnogo promenilo. Tek sada shvatam šta je prava sreća. Ispunjenija sam, a ona je učvrstila i moj i Ivanov odnos. Još ne mogu da kažem na koga liči, mala je i svakog dana se menja - kaže Jelena koja će uskoro objaviti singl koji će biti uvertira za novi album.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti