Kloi Kardašijan: Postoji razlog zašto nemam decu

Kloi Kardašijan: Postoji razlog zašto nemam decu

Autor: | 13/04/2012

0

Kloi Kardašijan, sestra napoznatije svetske starlete Kim Kardašijan retko reaguje na pisanje tabloida. Ipak, progovorila je o lažnim natpisima o spontanom pobačaju i tvrdnji kako ona i njen suprug nemaju decu jer imaju problem sa plodnošću.
- Lamar i ja želimo decu, ali to će se dogoditi kada Bog odluči da se dogodi - rekla je Kardašijanova za "CBS" demantujući natpise u novinama da je nedavno pretrpela pobačaj.
Kloi je demantovala i natpise medija da ona i Lamar imaju problem sa plodnošću.
- Da idem na testove vezane za plodnost, podelila bih to sa svetom. Bila bih otvorena sa tom temom, samo da pokažem mladim ženama da je to normalno - rekla je Kloi, i dodala kako misli da trnutno nije vreme za zasnivanje porodice jer njen muž, NBA zvezda Lamar Odom tripi promene u karijeri.
Novinarka CBS-a nije mogla da ne pita rijaliti zvezdu za komentar o vezi njene sestre Kim i repera Kanjea Vesta čiji je Kloi veliki fan, a Kardašianova je sa osmehom na licu rekla:
- Volim Kanjea, on je uvek bio veliki prijatelj sa Kim. Pustite ih i videćete sami šta će se desiti, najveće ljubavi se rađaju iz prijateljstva.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još