Mark Entoni podneo zahtev za razvod braka od Dženifer Lopez

Mark Entoni podneo zahtev za razvod braka od Dženifer Lopez

Autor: | 12/04/2012

0

Američki pevač i producent Mark Entoni podneo je zahtev za razvod od glumice i pevačice Dženifer Lopez. Zahtev je u losanđeleski sud stigao u ponedeljak, a Entoni u njemu kao razlog navodi "nepremostive razlike" i traži zajedničko starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim blizancima Emom i Maksom.
Par je u julu prošle godine saopštio da se rastaje.
- Odlučili smo da okončamo brak. To je bila veoma teška odluka. Prijateljski smo se dogovorili - kazali su u to vreme magazinu "Pipl".
Dženifer Lopez (42) i Entoni (43) venčali su se u junu 2004. u Los Anđelesu. Pevačica je rodila blizance u februaru 2008. godine. Dženifer Lopez, koju obožavaoci zovu Džej-Lo, potiče iz porodice Portorikanaca iz Njujorka, kao i Entoni, salsa pevač veoma popularan u Latinskoj Americi.
Dženifer Lopez je filmsku karijeru počela 1997, ulogom u filmu "Selena", a potom je postala muzička zvezda. Prvi album "On the 6" objavila je 1999, a sa njega se izdvojio hit "If You Had My Love".
Posle pauze zbog porođaja 2008, na scenu se vratila kao sudija u televizijskog pevačkom takmičenju "Američki idol", a u aprilu 2011. je objavila album "Love".

Izvor: Beta

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin