Ilija Bozoljac: Blaženi prvi dani roditeljstva

Ilija Bozoljac: Blaženi prvi dani roditeljstva

Autor: | 10/04/2012

0

Ljubavna priča poznatog tenisera Ilije Bozoljca i manekenke Adrijane Basarić dobila je najlepši mogući epilog. Zaljubljeni atraktivini par dobio je prošle nedelje devojčicu Lolu, koju je zanosna Beograđanka donela na svet prirodnim putem, uz epiduralnu anesteziju. Porođaju u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" prisustvovao je ponosni otac Ilija, a lepa brineta graciozne građe, koja je studije završila u Moskvi, brzo se oporavila posle porođaja. Čestitke magazina „Hello!“ primili su dan nakon što su postali roditelji, i svoju sreću nisu sakrivali. Lola je na rođenju imala tri i po kilograma i bila je duga pedeset centimetara.
- Hvala vam puno- rekao je Ilija.
- Dobro smo, a osećaj roditeljstva je jedinstven. Beba je najlepši dar - na njegove reči nadovezala se njegova supruga.
Bračni par je već opremio dečju sobu za njihovu naslednicu u toplim bež tonovima. Nedavno su završili renoviranje stana u strogom centru Beograda kako bi sve bilo spremno za Lolin dolazak na svet.
Uspešni sportista, koji je od početka veze zaštitnički nastrojen prema svojoj izabranici, sa najbližim prijateljima proslavio je dolazak kćerke Lole. Inače, par se krajem oktobra prošle godine zavetovao na večnu ljubav pred matičerem u jednom kafiću, tačno u ponoć. Nekonvencionalnost na proslavi sklapanjaogledala se i u odeći, oboje su na venčanju bili u džinsu, a Adrijana je imala veo na glavi. Budući da im od početka romanse nije prijalomedijskoeksponiranje, trudili su se da intimne trenutke sačuvaju za sebe. Zbog toga su venčanje organizovali u tajnosti, čak ni najboljim prijateljima nisu otkrili da će se u kafiću pojaviti matičar i da će sklopiti brak u večernjim časovima, uz šampanjac i tortu.
Njihovi prijatelji kažu da su oboje ushićeni dolaskom bebe kojoj su zajedno odabrali ime. Njihove porodice su presrećne što su dobile prvo unuče. Dvadesetsedmogodišnji sportista i pet godina starija manekenka sa diplomom fakulteta „Lomonosov“ u Moskvi, uživaju u prvim danima roditeljstva. Zajednički život u Beogradu biće u potpunosti posvećen njihovoj mezimici koja je postala njihov centar sveta.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin