Svetlana Ceca Ražnatović nastupila u Cirihu

Svetlana Ceca Ražnatović nastupila u Cirihu

Autor: | 08/04/2012

0

Nakon spektakularnih koncerata u Ljubljani proteklog vikenda, Svetlana Ceca Ražnatović nastavila je svoju turneju ”Ljubav živi” u Švajcarskoj. Najveća srpska folk zvezda doputovala je u kasnim večernjim satima u Cirih, a potom se sa aerodroma odmah uputila u hotel.
Ceca je uspela da se, između brojnih obaveza oko koncerta, javi svojim obožavaocima putem društvene mreže Tviter, budući da je poznato da sa njima voli da komunicira i na ovaj način.
- Stigla! Pozdrav iz Ciriha! Spremite se za večerašnji koncert, pevaćemo bez prestanka - najavila je Ceca svoj prvi nastup na turneji u Švajcarskoj. Zvezda je potom uputila tvit sledeće sadržine:
- Prelep doček na aerodromu - da bi potom svojim fanovima postavila i fotografiju Ciriha.
- Krenula iz hotela! Nadam se da ste spremni za sjajan koncert.

Za nastup folk dive se tražila karta više, pa je “Face” bio nedovoljan da primi sve obožavaoce folk dive. Gromoglasan aplauz i skandiranje dočekali su Cecu, koja je blistala u mini haljini bele boje i vrtoglavim štiklama.

Nakon izvođenja svojih najvećih hitova, Ceca Ražnatović dokazala je da je neprikosnovena na estradi a njeni obožavaoci moći će da uživaju u njenim pesmama i u nedelju uveče u “Face”-u.

Nakon gostovanja u Švajcarskoj, folk diva se vraća u Beograd, a potom je 20 i 21. aprila očekuju nastupi u Beču.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin