Nataša i Kristina Bekvalac kupile stan u Beogradu

Nataša i Kristina Bekvalac kupile stan u Beogradu

Autor: | 03/04/2012

0

Nataša Bekvalac se u maju seli u Beograd. Kako „Blic“ saznaje, pevačica će se sa sestrom Kristinom useliti u stan na Senjaku koji će čuvati privatno obezbeđenje. Nataša Bekvalac, koja već duže vreme planira da se preseli u Beograd zbog poslovnih obaveza, ubedila je sestru Kristinu da pođe sa njom. Sestre Bekvalac pazarile su luksuzni stan od 200 metara kvadratnih na Senjaku u koji bi, kako saznajemo, trebalo da se usele početkom maja.
- U novom domu živeće Nataša i Kristina sa kćerkama Hanom i Petrom. Takođe, sa njima će živeti i njihova dadilja Mira, koja je pomagala Nataši oko njene mezimice još od njenog rođenja. Stan se trenutno renovira kako bi izgledao baš po njihovoj želji, a trebalo bi da se usele početkom maja - kaže za “Blic” izvor blizak pevačici.
Novi luksuzni životni prostor popularnih Novosađanki ima četiri spavaće sobe, veliki dnevni boravak, dve terase, kao i privatno obezbeđenje jer im je pored komfora najbitnija sigurnost dece.
- Nataša ima mnogo obaveza s pripremom svog novog albuma pa je i to jedan od razloga zbog koga su sada rešile da se presele - kaže naš izvor.
Poznato je i da lepa pevačica teško podnosi razdvojenost od svoje kćerkice Hane, zbog koje stalno putuje od Beograda do Novog Sada, pa će joj prelazak u novi životni prostor mnogo olakšati život.
- Odlučila sam da živim sa Natašom jer znam koliko joj to znači zbog posla, ali i zbog blizine francuske školice u koju će uskoro krenuti Hana i Petra - potvrdila je za “Blic” Kristina Bekvalac, ali nije želela da otkriva detalje o njihovom novom domu. Inače, obe sestre su razvedene i dosad su živele same.

Izvor i foto: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još