Adrijana Lima i Marko Jarić: Dani porodične sreće i blagostanja

Adrijana Lima i Marko Jarić: Dani porodične sreće i blagostanja

Autor: | 02/04/2012

0

Vest da skladan bračni par Lima-Jarić očekuje prinovu svetska javnost je dočekala sa velikim ushićenjem. „Novi mali anđeo“ promotera - anđela  brenda „Victoria's Secret“, bila je protekle nedelje tema broj jedan u svetskim medijima, kada je zavodljiva Brazilka objavila radosnu vest na svom profilu društvene mreže „Tviter“.
- Velika vest, dragi moji. Marko i ja smo veoma srećni da sa svima vama podelimo predivnu vest - napisao je jedan od najplaćenijih svetskih top- modela. Uz to stavila je članak koji je u magazinu „Pipl“ objavljen tog dana, a koji nosi naslov „Poznata trudnica“. U tekstu je navedeno da je tridesetogodišnja manekenka ponovo u drugom stanju i da sa suprugom Markom, nekadašnjim košarkašem „NBA“ lige, očekuje prinovu. Srećnu vest je za „Pipl“ potvrdio portparol-tim poznatog bračnog para. Navedeno je da se dolasku još jednog člana srećne porodice najviše raduje njihova dvogodišnja kćerka Valentina.
- Cela porodica je veoma uzbuđena što je beba na putu, posebno Valentina, koja mi stalno ljubi stomak i govori: „Poljupci za bebu“- rekla je Lima za časopis „Pipl“.
Njen suprug Marko Jarić je želeo lično da saopšti srećnu vest svojoj porodici u Beogradu, pa je zbog toga doputovao u rodni grad nedelju dana pre nego što je vest objavljena u javnosti. U srpskoj prestonici boravio je sedam dana, a u porodični dom u Majami otputovao je početkom prošle nedelje. Kada je magazin „Hello!“ atraktivnom sportisti čestitao na prinovi, Jarić je rekao:
- Hvala vam mnogo na čestitkama. Super se osećam što ću postati tata po drugi put. Podrazumeva se da su naše porodice srećne zbog lepe vesti. Radujem se dolasku još jednog deteta, roditeljstvo je lepo i odgovorno stanje.
Osim što je radosnu vest podelio i proslavio sa svojom porodicom, tridesettrogodišnji sportista je, dok je boravio u rodnom gradu, izveo društvo u jedan beogradski klub kako bi i sa njima podelio sreću zbog dolaska prinove. Otkrio je najbližima da je njegova supruga u ranoj fazi trudnoće i da još ne znaju pol bebe.
Nije tajna da su naš proslavljeni košarkaš i njegova atraktivna supruga planirali da imaju još dece. On je srpskim medijima nedavno otkrio da odvojenost od porodice zbog putovanja Adrijani često smeta.
- Adrijani je to teže nego meni, ona stalno putuje. Ove godine sam morao da joj obećam da ću potpisati za klub koji ima direktan let za Njujork - rekao jeslavni košarkaš krajem prošle godine, kada je trebalo da potpiše ugovor za atinski klub „Olimpijakos“, sa kojim ipak nije postigao dogovor. On je tada istakao da sa suprugom planira da ima još dece.
- Želeo sam, kao većina muškaraca, da dobijem sina, ali sada kad imam kćerku, nisam siguran da bi osećaj sa sinom bio isti. Hteo bih da imam još dece, ne jedno ili dvoje, već troje, četvoro. Naravno da bi i sin među njima bio poželjan - rekao je Jarić, koji je zelenooku Limu upoznao u Los Anđelesu pre sedam godina. Adrijana je o tom susretu javno izjavila da je bio sudbonosan:
- Znala sam da je on „taj“ i mogla sam sebe da zamislim kao njegovu suprugu, sa velikom srećnom porodicom koju imamo.
Kada je prvi put ostala u drugom stanju, manekenka je rekla za magazin „People“:
- Vrlo smo uzbuđeni. Hteli smo ovo i spremni smo za dete.
Suprug je manekenku u osmom mesecu trudnoće tada doveo da prvi put vidi njegov rodni grad. Lima je bila očarana energijom ljudi, ukusnom hranom, a najviše dobrom zabavom. Umesto u diskoteke, suprug je Adrijanu odveo u poznati beogradski restoran sa tradicionalnom hranom i muzikom, pored reke, i na jedan salaš u blizini Novog Sada. Čuvena manekenka je ostavila utisak na sve suprugove prijatelje koji su je upoznali, pre svega svojom jednostavnošću i veselošću. Iako je bila u poodmakloj trudnoći, provodila se igrajući kad god je društvo uživalo uz tamburašku muziku, koja joj se mnogo dopala.
Porodica je srećna i na okupu u porodičnom domu u Majamiju, gde provode dane praveći planove za leto. Nije poznato dokle će Lima moći da obavlja svoje promotivne aktivnosti kao ambasador brenda „Victoria's Secret“, ali nema sumnje da će izgledati najzanosnije kada budu počele da se primećuju njene trudničke obline.
Roditeljstvo je nazvala svojom „omiljenom karijerom“:
- Najbolji posao na svetu je biti mama. Nisam ni sanjala da mogu nekog ovoliko da volim. Uvek sam se pitala postoji li bezuslovna ljubav. Sada znam da postoji, jer je osećam.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin