Milena Vasić: Raduje me nepredvidivo

Milena Vasić: Raduje me nepredvidivo

Autor: | 28/03/2012

0

Glumica Milena Vasić, koja je kao Micika u popularnoj seriji "Bela lađa" bila odličan pandan Srećku Šojiću, gledaocima RTS obećava još mnogo smeha i zabave, a usput ih poziva i na jedan "Čaj od jasmina". Reč je o predstavi koja je premijerno izvedena 8. marta, a večeras će je publika reprizno videti na sceni "Milenko Zablaćanski" Pozorišta na Terazijama. Glumica objašnjava šta je za nju taj čarobni lek - "čaj od jasmina".
- Na prvom mestu, radost života i radost nepredvidivog. Sve ono što donosi život, koji sam osmislila sa svojom decom. Raduju me i opuštaju njihova igra i odrastanje. Svakog dana prevazilazimo neku novu prepreku. Ljubav i razumevanje, mir u kući, klavir i gitara - to je nabolja antistres terapija.
Miciki, u seriji "Bela lađa" je samo cilj da bude deo džet-seta. Na pitanje da li misli da u našem društvu ima sve više Micika, glumica odgovara:
- Biti poznat i viđen na gradskim dešavanjima postao je ključ "uspeha". Još se čudim kako neki ljudi postanu popularni po neprestanom medijskom pojavljivanju, a ne po poslu kojim se bave. Micika je danas mnogo. Istakla bih u pozitivnom smislu njenu prodornost i sposobnost, ali brzo će ona pasti s tog vrha ako nema čvršći stepenik.
Kroz mnoge predstave je Milena pokazala i svoj pevački talenat. Na pitanje da li će krenuti stopama nekih kolega i napraviti koncert, Milena kaže:
- Pripremam svoje veče. Uskoro ću o tome više govoriti. Sviram klavir i najviše me opušta kada sviram i pevam za svoju dušu i prijatelje. Tada je provod zagarantovan.
Milena, sa rediteljem Jugom Radivojevićem, s kojim je u emotivnoj vezi, priprema novi projekat u Pozorištancetu "Puž".
- Počinjemo da radimo predstavu "Sirano de Beržerak", za 35. jubilej pozorišta. Posle mnogo vrmena radim sa Jugom i mnogo se radujem. Mislim da smo bitni jedno drugom u poslu, razumemo se i poznajemo veoma dobro i uz malo reči pomažemo se u ključnim trenucima. A to mnogo znači - priznaje glumica.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti