Katarina Vučetić otkriva tajnu dobrog izgleda

Katarina Vučetić otkriva tajnu dobrog izgleda

Autor: | 27/03/2012

0

Da je spremna da se bori do poslednjeg atoma snage, videli smo na Filipinima pre više od godinu dana. Ali, Katarina Vučetić, koju odnedavno gledamo kao voditeljku "Dnevnog magazina" na B 92 se vojničkog režima pridržava i u civilizaciji. Tajna njenog dobrog izgleda je u - disciplini.
- Zimus sam se malo ugojila, pa sam odlučila da povedem računa pred proleće. Imam pet laganih obroka dnevno, a kolače jedem svakog trećeg dana, ali nikako uveče. I osećam se divno, kao da ću da poletim - otkriva Katarina.
Važan deo dana bivše sportistkinje, koja je za vreme profesionalnog bavljenja plivanjem osvojila čak 450 medalja, jeste trening. Već dve i po godine bavi se jogom, a nedavno je otkrila disciplinu koja joj savršeno odgovara - kros fit.
- To je kružni trening u kom se rade sklekovi, čučnjevi, bacaju se medicinske lopte. Meni odgovara taj vojnički fazon, a i tata mi je bio vojno lice - kaže Katarina i dodaje da, iako veruje u tačnost izreke "u zdravom telu zdrav duh", žena najbolje izgleda kad je - zadovoljna. U njenom slučaju to ne znači i zaljubljena.
- Volim leptiriće u stomaku, ali da bih bila srećna i zadovoljna, moram da radim, da se osećam produktivnom. Kao duplog Ovna, to me ispunjava - otkriva voditeljka.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin