Tamara Dragičević: Nisam stroga u ljubavi

Tamara Dragičević: Nisam stroga u ljubavi

Autor: | 26/03/2012

0

Da tih tridesetih godina 20. veka nije bilo lako biti devojka kapitena FK Jugoslavija, shvatila je Tamara Dragičević kada je dobila šansu da je zaigra. U seriji i filmu “Montevideo, Bog te video” mlada glumica tumači lik Eli, koja pokušava da svoju ljubav odvrati od njegove velike ljubavi - fudbala.
Milutinac (Viktor Savić) se i brani i ne brani od ovih zahteva, ali je Eli neumoljiva. I baš to, kaže Tamara, njihovu vezu čini zanimljivom, simpatičnom, drugačijom. Ukoliko ste se zapitali da li je glumica i sama stroga, evo odgovora:
- Eli i ja nemamo mnogo sličnosti, jer ja kroz život koračam opuštenije - kaže Tamara.
- Ona je rigidna, ja nisam. Ali, simpatična mi je bila dok sam je gradila, pa joj nisam ništa zamerila.
Dok svi s nestrpljenjem čekaju nastavak filma, a serija svakog ponedeljka skuplja poene, Tamara kaže da i sama uživa u ovoj priči, pa kad ne može da odgleda neku epizodu, obavezno je potraži na internetu.
- Mislim da je “Montevideo” sjajno urađen i drago mi je što sam deo toga. Događalo mi se da se tokom snimanja “prebacim” u to vreme i poželim da sam baš tad živela, jer je sve bilo mnogo lepše - objašnjava glumica.
Tamaru trenutno gledamo i u sasvim drugačijoj ulozi. Ona je i Nadica, šarmantna brbljivica, živi u ovom vremenu, nosi uniformu... i jedna je od pitomaca u seriji “Vojna akademija”. Ona koja najviše priča, ona koja igra Juliju i ona koja baš na školovanju upoznaje svog Romea.
- Nadica je i brbljiva i zavodnica u isto vreme. I neozbiljna i vrlo ozbiljna. Uživala sam dok sam je igrala, a uživala sam i osluškujući život na Akademiji. Shvatila sam da tamo vladaju red, rad i disciplina, ali da ti pruža i mnogo topline i osećaja sigurnosti. Mi smo i dalje u kontaktu s ljudima koji rade na Akademiji i redovno nas pozivaju na događaje i druženja - priča glumica.
Ne želi Tamara da odaje kako će se razvijati njena ljubavna priča u seriji, ali nas je navela na “trag” - da neće sve biti tako slatko kao što je bilo dosad. I dok je mi gledamo na televiziji i u pozorištu, Tamara uživa u osećaju zadovoljstva što se bavi onim o čemu je oduvek maštala. Gluma je, kaže, njena najveća radost, ali je, dodaje, nije uobrazila:
- Kad me ljudi prepoznaju na ulici i nešto pitaju ili me zamole da se slikamo, budem pristojna, prijatna i fina - baš kakva sam i inače.

Izvor i foto: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti