Adrijana Lima: Trudnoća je sveto stanje za jednu ženu

Adrijana Lima: Trudnoća je sveto stanje za jednu ženu

Autor: | 26/03/2012

0

Adrijana Lima je već počela da pokazuje promene raspoloženja koje mnoge žene dožive u trudnoći, a čini se da je brazilska lepotica naročito osetljiva na sleng kojim se opisuju žene u drugom stanju, zbog čega traži više poštovanja za buduće mame. Naime, ona je pre par dana na svom tviter profilu napisala da se probudila u prilično sarkastičnom raspoloženju, a zatim ju je neko isprovocirao korsteći reč „trudnjača” za žene u drugom stanju.
- Sad ću vam ja reći šta mislim o tome. Reči kao što su trudnjača, ‘zakevila’ i slično su za mene veoma vulgarne i nisu prikladne za buduće mame - istakla je uvređena Adrijana.
Prelepi anđeo „Viktorije sikret” ipak se nije zadržala na ovome već je objasnila zašto je važno da ljudi poštuju buduće mame.
- Trudnoća je sveto stanje za jednu ženu i veoma lepo, te se mora uvažavati i poštovati. Razmislite, da li postoji neki naučnik koji je mogao da stvori život? Ne! Ali mi žene to možemo, zato su za mene žene boginje! - istakla je Lima.
Iako je bilo i onih koji se nisu slagali sa njom, vatrena Brazilka nije želela da popusti nijednog momenta, ali je zato sa svojim fanovima podelila i zadovoljstvo što se po četvrti put našla na naslovnoj strani magazina za muškarce „GQ”.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti