Vladimir Vuksanović: Uzburkane emocije posle nezaboravnog iskustva

Vladimir Vuksanović: Uzburkane emocije posle nezaboravnog iskustva

Autor: | 23/03/2012

0

Poznati srpski maneken Vladimir Vuksanović, jedan od najmlađih učesnika ovogodišnjeg rijaliti-programa „Survivor“, koji se emituje na „Prvoj“ televiziji, tokom boravka u Kostariki stekao je prijateljstva za ceo život i doživeo stvari koje su ga u potpunosti promenile. Dvadesettrogodišnji Beograđanin razoružava besprekornim manirima i iskrenošću sa kojom govori o nezaboravnom iskustvu. Dok sa neskrivenim uzbuđenjem za magazin „Hello!“ priča o lepim stvarima koje su obogatile njegov život, koje su se desile na snimanju rijalitija, smireno primećuje da je njegov emotivni status, zbog boravka na Kostariki, sada neodređen. Naime, sa devojkom Ivanom, sa kojom je otpočeo emotivnu vezu nekoliko nedelja pre polaska u Kostariku, trenutno je na pauzi.
- Još je aktuelna veza koju sam započeo pre odlaska u Kostariku, samo što je na nekoj vrsti pauze. Previše sam izgubljen otkako sam se vratio i još ne znam šta tačno želim. Videćemo šta će biti i kako će se stvari dešavati. Drugačije razmišljam, još nisam „došao sebi“ i sve mi je čudno. Polako se navikavam na civilizaciju i normalan život. Emotivno sam rastrojen i rastrzan. Kako ću dalje, videću kada se budem osećao kao ranije, verujem da će tada sve doći na svoje. Sa Ivanom sam se kratko zabavljao pre nego što sam otišao da studiram u Grčku, pa smo održavali kontakt preko telefona. Tada nije u pitanju bila veza. Kada sam došao iz Grčke u Beograd, četiri nedelje pre odlaska u Kostariku, otpočeli smo vezu, i dva meseca nismo  kontaktirali zbog snimanja rijalitija. Sada se preispitujem i mogu da kažem da mi je iskustvo u Kostariki poremetilo vezu. Tamo sam razmišljao o drugim stvarima i ne znam šta sada želim. Ivana, koja je studentkinja i nešto je mlađa od mene, ima razumevanja za sve, rekla je da će me sačekati dok dokučim šta ću dalje - kaže Vladimir koji ne želi da demantuje u javnosti mnoge veze koje su mu u medijima pripisivane.
- Dosadilo mi je da išta demantujem, novinski tekstovi o navodnim vezama su netačni. Ne bih da se pravdam, gledaćemo šou svi zajedno, pa će publika da vidi šta je prava istina.
Atraktivni maneken se ne kaje što je prihvatio poziv da učestvuje u ovoj uzbudljivoj avanturi.
- Skoro pedeset dana, koliko sam bio sa ostalim učesnicima u Kostariki, stekao sam prijateljstva za ceo život. Bio sam najmlađi među takmičarima, pa su se neki od starijih učesnika prema meni odnosili kao prema mlađem bratu i savetovali su me. Svima nam je nedostajala porodica i, uopšte, svi smo delili iste probleme. Bilo mi je teško, posle petnaest dana boravka osetio sam strašnu nostalgiju. Nedostajali su mi porodica i prijatelji. Shvatio sam da je sve što imamo luksuz u odnosu na osnovne stvari koje smo tamo imali. Promenio sam način razmišljanja i poimanja životnih prioriteta. Mogu da kažem da je ovo iskustvo utisnulo jak pečat u formiranje moje ličnosti - ozbiljno govori maneken koji je izgubio devet kilograma tokom boravka u rijalitiju. Kada je stigao u Beograd, očekivalo ga je neobično iznenađenje.
- Šalio sam se sa Jelenom Maćić u avionu kako nas možda niko neće dočekati po povratku u naš grad. Bilo je mnogo novinara dok sam se probijao kroz gužvu, tražeći nekog ko je mene dočekao. Novinari i kamermani su me zadirkivali da su me oni dočekali, ako me niko ne čeka. Odjednom sam spazio drugara koji je izvirivao iz mase ljudi u holu aerodroma i u tom trenutku sam osetio da me neko hvata za rame. Bila je to moja majka, koja je uvek bežala od kamera i nikada nije volela eksponiranje. Došla je na aerodrom iako je znala da će biti mnogo predstavnika sedme sile, nije mogla da izdrži da me čeka kod kuće. Nisam verovao da je tu, nisam očekivao da će doći, bio sam odruševljen što je vidim. Kod kuće me je čekao ostatak rodbine, ostali su na ručku i šest sati smo pričali o svemu što mi se tamo desilo - kaže Vladimir koji je jedinac i živi sa majkom, a čiji je otac preminuo kada je maneken imao petnaest godina.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti