Dino Merlin: Uskoro koncerti u Novom Sadu i Novom Pazaru

Dino Merlin: Uskoro koncerti u Novom Sadu i Novom Pazaru

Autor: | 23/03/2012

0

Poznati sarajevski kantautor Dino Merlin, nakon tri rasprodata koncerta u Beogradskoj areni prošle godine, nastupiće 20. aprila u Novom Pazaru, na Gradskom trgu, i 27. aprila u novosadskoj hali “Spens”, najavio je danas PR tim koncerata.
Dino Merlin je u novembru prošle godine održao tri koncerta u Beogradskoj areni pred 60.000 obožavalaca. Oduševljen reakcijom publike, kao i atmosferom koja je vladala na beogradskim koncertima, rešio je da ponovo nastupi u Srbiji i na taj način omogući svima koji nisu bili u prilici da dođu u Beograd, da uživaju u njegovim pesmama, navedeno je u saopštenju.
- Neću preterati ako kažem da je na koncertima u Beogradu bilo vrlo uzbudljivo, inspirativno i nezaboravno. Posle trećeg koncerta rekao sam da se vidimo uskoro - izjavio je Dino Merlin povodom novih nastupa, uveren da će i njegovi budući koncerti u Srbiji biti isto tako dobri i uspešni.
Kompozitor i pevač u Novom Pazaru i Novom Sadu izvešće svoje najpoznatije pesme uključujući i numere sa poslednjeg studijskog albuma “Ispočetka”.
Ulaznice za koncert u Novom Sadu po cenama koje se kreću od 1.500 do 5.000 dinara, mogu se kupiti od ponedeljka, 26. marta, na sledećim prodajnim mestima: blagajna Beogradske arene, TC “Ušće” (Beograd), Bilet centar (Beograd), TC “Bazaar” (Novi Sad), knjižare “Vulkan” i “Laguna” u Novom Sadu, blagajna “Spensa”.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin