Jelena Rozga: Intrigantan ljubavni život

Jelena Rozga: Intrigantan ljubavni život

Autor: | 21/03/2012

0

Ljubavni život tridesetčetvorogodišnje pop pevačice Jelene Rozge ne prestaje da intrigira javnost u regionu. Plavuša zarazne pozitivne energije, rođene  Splićanke, prošle nedelje je bila tema broj jedan u hrvatskim medijima uz naslov „Rozga priznala da je u vezi sa Ivanom Huljićem“. Reč je o sinu Tončija Huljića, koji je jedanaest godina mlađi od Jelene, inače klavijaturiste grupe „Magazin“. Naime, za jednu televizijusimpatična zvezda je izjavila da je u vezi sa mlađim muškarcem i da joj godine ništa ne znače. Narednog dana svi mediji objavili su vest da je priznala da je u vezi sa Ivanom, sinom hitmejkera Tončija.
Na pitanje magazina „Hello!“ šta se zapravo desilo i da li je u televizisjkom prilogu priznala da je u vezi sa Ivanom, Jelena, koja trenutno renovira kuću, kaže:
- Ne, nikome to nisam priznala. Novinar se malo zaneo radeći prilog i sutradan me je ekipa emisije zvala i izvinila mi se zbog toga. Takođe, rekla sam da ostajem pri svom čvrstom stavu da nikada ne pričam o ljubavi i privatnom životu. Šesnaest godina sam u ovom poslu i nisam pričala o ljubavi. Bilo bi čudno da sam sada počela o tome javno da govorim - kaže simpatična pevačica koja je nedavno objavila novu pesmu „Zanemari“, koju su za nju uradili članovi porodice Huljić.
- Imamo dve verzije, jednu „čvršćeg“ zvuka i bržeg ritma, što je bila moja želja, i drugu koja je laganija. Meni više leži da „skakućem“ uz bržu pesmu. Svi kažu da će biti veliki hit- kaže Jelena koja na pitanje da li je u njoj proradio majčinski instinkt i da li želi da se ostvari kao majka kaže:
- Ne još. Spremam novi album koji bi trebalo da izađe početkom naredne godine. Velika želja mi je da budem majka, ali ne još.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti