Zana: Nismo se zasitili muzike

Zana: Nismo se zasitili muzike

Autor: | 19/03/2012

0

Članove grupe „Zana“ - Jelenu i Zorana Žiku Živanovića - u poslednje vreme sve ređe viđamo u javnosti. Imaju razlog i „za“ i „protiv“. Estradno-bračni par već duže vreme nije objavio nijednu novu pesmu za svoj bend, ali povoda za razgovor ima, jer vredno rade za druge pevače.
- Nismo se zasitili muzike. Naprotiv, uživamo i dalje u našem poslu. Recimo, godinu dana smo radili na albumu Ane Aleksić, devojke našeg porekla iz Francuske. Oduševljena sam kako je Žika uradio muziku i aranžmane, ali i kakve je Ana napisala pesme na engleskom jeziku. Koliko se god emotivno dajemo i radimo, toliko se i ispunjavamo svim tim stvarima i radom u studiju.
Na pitanje novinara kada će objaviti novi album partneri odgovaraju:
 - Moramo dobro da napunimo baterije pa da se upustimo u tako nešto. S obzirom na to da stvaramo za druge, rad na našem albumu je sve teži. Ipak, pre nekoliko dana Žika je uradio dobru melodiju, meni je iz glave izašao super tekst i razmišljam da ga nagovorim da to zadržimo za nas. Možda neki maksi singl bude u skorije vreme.
Jelena objašnjava šta rade u slobodno vreme, gde najčešće putuju, gde se odmaraju i kako se rekreiraju.
- Često „skoknemo“ do Milana, jer naš poznati tenor Goran Dime, na čijem smo albumu radili, planira da ce-de plasira i na tamošnje tržište tako da i mi kao autori moramo da budemo prisutni. I Dime i mi mnogo očekujemo od njegovog projekta „Klasik pop“. Ponovo sam krenula na tenis, nešto sam se bila ulenjila, ali je to potpuno normalno jer sam 18 godina bila redovna pa, valjda, mogu i ja da napravim neku pauzu.
Živanovići su nedavno ostali bez kućnog ljubimca.
- U januaru mi je uginulo kuče - Dora, imala je osam godina, mogla je još da poživi, ali je zakačila krpelja. Sad imamo novo kuče, maltešku pudlu, zove se Koko i mnogo je slatka, pomalo i nestašna, da ne kažem bezobrazna. Ima tek dva meseca, pa joj sve opraštam - kaže Jelena.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin