Srđan Karanović: Novi poslovni izazov

Srđan Karanović: Novi poslovni izazov

Autor: | 19/03/2012

0

Prva srpska TV rešila je da osveži programsku šemu vikendom, pa je tako startovao novi kviz “Savršen minut” s domaćinom Srđanom Karanovićem. Nakon emisije “Izađi na crtu”, voditelju se “osmehnuo” novi veliki izazov, a gledaoce, prema njegovim rečima, očekuje mnogo zabave, ali i poučnog sadržaja.
- “Savršen minut” donosi i nove zahteve i specifične zadatke za mene kao domaćina. U ovom formatu takmičari se ne bore jedni protiv drugih, već zajedničkim snagama pokušavaju da pobede vremensko ograničenje od 60 sekundi.
Glavna premija koju učesnici kviza mogu da osvoje iznosi milion dinara. Na tom putu oni treba da naprave 10 koraka, odnosno da odigraju 10 igara u kojima se kao “pomoć” koriste isključivo kućni predmeti (čaše, tanjiri, viljuške, ekseri, konzerve, klikeri, toalet-papir...).
- Igre nisu teške i svaki zadatak je moguće rešiti, ali vremensko ograničenje je problem. Takmičari su prinuđeni da upotrebe svu veštinu, preciznost, brzinu i koncentraciju da bi uspešno obavili zadatak i doživeli “svoj savršen minut”. Deluje lako, jer ih samo 10 takvih minuta deli od glavne premije, ali u praksi sve to postaje malo komplikovanije.
Takmičari nastupaju u paru - najbolji prijatelji, bračni parovi, komšije - ali najveći broj igara zahteva učešće samo jednog od njih, dok je drugi samo navijač. Jedan član tima može da učestvuje u najviše tri igre u nizu, a nakon toga ga menja njegov partner. Imaju tri “života” na raspolaganju, što znači da imaju pravo na grešku.
- Meni kao voditelju je zanimljivo to što mogu otvoreno da bodrim takmičare, navijam za njih, pa čak pomalo i da ih savetujem. Osim što je uzbudljiv, dinamičan, napet i dramatičan, ovaj šou-kviz može da donese i urnebesno smešne trenutke koji su plod velike želje učesnika da ispune zadatak. Na putu do miliona dobro ćemo upoznati takmičare, saznaćemo neke zanimljive detalje iz njihovih života i pritom se svi dobro zabaviti.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin