Marijana Mićić: Radujem se novim emisijama

Marijana Mićić: Radujem se novim emisijama

Autor: | 19/03/2012

0

Obožavaoci Marijane Mićić će uskoro imati razlog da svako radno jutro i ponedeljak veče provode ispred malog ekrana. Popularna voditeljka i glumica dobila je nove "uloge" - od ponedeljka, pa svakog radnog dana, na TV B 92 će voditi emisiju "Dnevni magazin" (10.15), dok će od narednog ponedeljka od 21.00 biti zadužena za "Noćni TV projekat".
Obe emisije su novi poduhvati producentske kuće "Emotion", a voditeljka ne krije uzbuđenje što je poverenje izglasano baš njoj.
- Radujem se novim zadacima - kaže Marijana.
- Kako je prepodnevna emisija zamišljena kao živi program, a to je ono što ja najviše volim, imaću povod da svakog dana budem uzbuđena. Znam da često čujete da će baš ova priča biti potpuno drugačija od ostalih, ali "Noćni TV projekat" će zaista biti nešto novo. Zbog toga me je i inspirisao.
Voditeljka otkriva da joj je zadatak da u dnevnoj emisiji gledaocima ulepšava prepodne, dok će Miki Đuričić deliti kulinarske recepte, a savete pružati doktor Filgud. Cilj noćne emisije je, kaže, da se zabave i gosti i publika - i to glumačkim, pevačkim i drugim "tačkama".
Kako su je nove obaveze potpuno okupirale, pa još ako bude nastavila ovim tempom, Marijana će, kaže, vremena za odmor i spavanje imati tek u julu.
- Na privatne aktivnosti trenutno ne mogu ni da pomislim. Ali, ne žalim se. Odmarala sam se od završetka emitovanja poslednjeg serijala "Velikog Brata" do sada, tako da sam se uželela posla - kaže voditeljka.
Na pitanje da li će se uskoro ostvariti i u novoj glumačkoj ulozi, kaže da od toga, nažalost, neće biti ništa, ali da ćemo je zato svakog ponedeljka u "Noćnom TV projektu" gledati u najrazličitijim rolama. I dodaje:
- Svaka nova emisija za mene je nova uloga. Sve više sam očarana voditeljskim poslom, jer pruža različite mogućnosti.
Marijana je, kaže, srećna što vodi emisije u kojima može da se dokaže i kao voditeljka i kao glumica, tako da nema osećaj da je zapostavila svoju primarnu profesiju.

Izvor i foto: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti