Antonis Remos: Mnogo sam zaljubljen

Antonis Remos: Mnogo sam zaljubljen

Autor: | 19/03/2012

0

Najpopularniji grčki pevač Antonis Remos nedavno je posetio Beograd kako bi uveličao veselje Prve srpske televizije, koja je u vlasništvu grčke „Antena grupe“, ali i zbog dogovora o izdavanju novog albuma za srpsko tržište. U saradnji sa produkcijskom kućom „Heven mjuzik“, Remos planira da po objavljivanju albuma održi i treći koncert u našem gradu.
- Volim da pevam u Srbiji, u kojoj imam mnogo prijatelja. Za Beograd me vežu lepe uspomene, tako da mu se uvek rado vraćam - kaže na početku razgovora Antonis Remos.
Na pitanje na šta prvo pomisli kada se probudi popularni Grk odgovara:
- Da ste mi ovo pitanje postavili pre godinu dana, rekao bih vam da sam se svako jutro pitao: „Sa čime ću se još suočiti danas?“. Imao sam turbulentan životni period. Sad se oluja u mojoj glavi smirila, pa su i ustajanja prilično opuštenija.
Pred spavanje je drugačija situacija...
- Ah, tada nemam vremena da razmišljam, jer obično ležem kasno. Komiram se čim spustim glavu na jastuk.
Antonis je odgovorio i na pitanje da li je zaljubljen i kako izražava ljubav.
- Mnogo sam zaljubljen. U ljubavnoj vezi sam godinu i po. Zadovoljan sam jer mi je ljubav dala nova krila. Izražavam je svakog dana drugačije, baš onako kako se dopada mojoj boljoj polovini. Sitni znaci pažnje su ono što održava vezu.
Na pitanje čemu se od srca poslednji put nasmejao, a šta ga je rasplakalo popularni pevač odgovara:
- Evo, vaša pitanja su me razveselila. Iskreno, u poslednje vreme ne postoji mnogo stvari kojima bih se smejao. U Grčkoj je loša ekonomska situacija, ljudi mnogo pate i zbog toga sam tužan.
Pevač je objasnio i koji je njegov životni moto.
- Nikada ne odustajem. Optimizam je moj životni moto.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin